Nepoţi de Crăciun ! Din suflet, pentru bunici!

Duminica, 16.12.2012, incepand cu ora 13:00

Cu toţii avem bunici şi îi iubim pentru că de-a lungul copilăriei ne-au răsfăţat cum au ştiut mai bine. Ori de câte ori îi vizităm, se bucură şi caută pretexte nevinovate pentru a se bucura mai mult timp de prezenţa noastră. Poate tinereţea şi veselia noastră, îi întineresc şi pe ei. Aceşti bunici care nu sunt uitaţi de nepoţii lor, sunt bunici fericiţi. Dar ce facem cu bunicii uitaţi de nepoţi? Devenim noi nepoţii lor! Şi putem face acest lucru foarte simplu!

La iniţiativa lui Dan Ciulea, duminică, 16 decembrie, la ora 13, ne întâlnim în Polus să strângem pachete pentru 400 de bunici! Nu pentru 100 câţi au fost în primul an, nici pentru 200 câţi au fost anul trecut! Anul acesta vom dovedi că putem reda zâmbetul de Crăciun la 400 de bunici!

Campania Nepoţi de Crăciun ediţia a 3 a este sprijinită de mai multe companii, şi amintim  CarrefourCasa TIFFCedratineElectrogrupFarmec, Market PhotoPerpetuumPolus Center, Safeway International (Home Graden), Sam MilsROUTIER EUROPEAN TRANSPORT , Cafeneaua SpatiuStiri de sportClass Fiscal ConsultingSelectIT.

Sper să fim în număr cât mai mare, sper să reuşim să strângem cât mai multe pachete, pentru tot mai mulţi bunici!
Nu rămâneţi nerăsplătiţi, avem câteva surprize şi pentru voi!

1 thought on “Nepoţi de Crăciun ! Din suflet, pentru bunici!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.