3 motive pentru a purta parfum

Parfumul face parte din viața noastră și îl includem în ritualul zilnic. Eu nu ies din casă fără a aplica câteva pufuri din parfumul pe care simt să-l folosesc în acea zi. Îmi place să am mai multe sticluțe desfăcute pentru a purta aroma diferite.

Cu mulți, mulți ani în urmă, oamenii foloseau parfum pentru a ascunde mirosul neplăcut, baia era evitată, considerată ceva dăunător. Acum parfumul are rolul de a ne completa ținuta și de a ne completa personalitatea.

3 motive pentru a purta parfum, zi de zi

Fiecare parfum în parte este deosebit, însă trebuie și să ni se potrivească. Există persoane care își doresc arome speciale, aparte, care să impresioneze și optează pentru cele din gama Creed parfum. Dacă ai avut ocazia să încerci aromele lor, vei înțelege de ce sunt atât de îndrăgite.

Mie îmi place să achiziționez cosmetice și parfumuri mai puțin cunoscute. Când am văzut ambalajele de la Initio parfum, am știut că sunt ceea ce îmi doresc să încerc. Notele parfumurilor m-au cucerit, parcă erau făcute pentru mine.

*Parfumul îți dă mai multă încredere în tine

Întotdeauna când avem o zi mai grea, optăm pentru o ținută în culori vesele. Parfumul completează perfect ținuta, dar ne și dă mai multă încredere în noi. Uneori câteva pufuri din aroma preferată pot face minuni. Dacă și sticluța are un design aparte, ne poate da o stare de bine. Poate l-am primit de la cineva drag, reprezintă o amintire prețioasă, ne va da un vibe și mai bun întreaga zi.

*Te ajută să faci o bună impresie

Nu ieși niciodată din casă fără să te parfumezi. Chiar dacă te gândești că mergi până la magazin sau ești îmbrăcat casual. Aplică două-trei pufuri și brusc ți se va schimba atitudinea. Nu știi niciodată cu cine te poți întâlni și trebuie să lași o bună impresie.

Dacă ai o întâlnire importantă, pentru job sau una romantică, ia cu tine parfumul. Pulverizează discret în păr, pe mâini, în special la încheieturi. Succesul este garantat. Evită să folosești un parfum foarte intens, înecăcios, și nu pulveriza în exces.

*Parfumul preferat îți stârnește amintiri frumoase

Pot să spun despre fiecare parfum al meu când a fost cumpărat și când l-am purtat prima dată. De fiecare dată când îl folosesc, îmi aduc aminte de acea vacanță și evenimentul principal unde l-am purtat. Îmi dă o stare de bine, mă duce cu gândul la momentul prețioase și mă face să zâmbesc involuntar.

Acesta este motivul pentru care oamenii aleg să recumpere un anumit parfum. Îl asociază cu momente, amintiri atât de frumoase și de prețioase de care vor să-și amintească mereu.

Mie îmi place să am parfumuri pentru fiecare anotimp. Le folosesc în funcție de starea mea de spirit și starea vremii. Am învățat că e important să le aplic pe piele după duș, atunci mirosul va persista mai mult. Și e important și unde le aplică, de preferat acolo unde piele transpiră pentru ca aroma să se degaje.

Nu aplic niciodată parfum pe haine, cel puțin nu pe cele din fibre naturale sau de culoare albă. Parfumurile pot păta sau degrada textura, și nu ne dorim acest lucru. Am o variantă mică de parfum mereu la îndemână, în geantă sau în mașină și reîmprospătez aroma atunci când simt că e necesar.

Aș vrea să-mi spui care e parfumul tău preferat și dacă are o valoare sentimentală pentru tine? Spune-mi dacă aplici constant parfum sau doar la ocazii speciale?

5 thoughts on “3 motive pentru a purta parfum”

 1. Purtarea unui parfum frumos si calitativ mi se pare esential pentru oricine. Pe langa ca iti da incredere mai multa, este foarte placut pentru oricine care te intalneste, iar parfumul poate da o impresie foarte buna.

  Reply
 2. Port parfum ori de câte ori ies undeva, chiar și când simt că vreau să-l port. Cumva, pe principiul ”nu ies din casă fără să port ruj”. Dar asta se întâmplă de câțiva ani, din momentul în care am înțeles că cel mai important om din viața mea sunt eu.
  Am parfumul -ca un fel de primul parfum bun purtat în viața mea-, Bvlgari jasmine noir, dar îmi place să încerc și altele. De fapt, îmi place să le port în funcție de anotimp, stare, eveniment, ținută etc.

  Reply
 3. Sunt de acord cu toate motivele enumerate de tine. Pentru mine un parfum bun e un parfum care reuseste sa imi schimbe starea intr-o zi grea. Port parfum aproape in fiecare zi.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.