Recomandare seriale: Mistresses si Devious Maids

Mistresses-640

În perioada de vacanță, am reușit să vedem câteva seriale destul de drăguțe pentru a merita să fie recomandate. Am căutat ceva în genul Sex and the city și/sau Neveste disperate, și așa am găsit serialele Mistresses și Devious Maids.

Mistresses – 2013 – dramă, comedie, aventură – o poveste drăguță despre viața a patru prietene, pe cât de diferite, pe atât de simpatice. Le veți cunoaște pe rând, Sani, avocată, care este căsătorită cu Harry și încearcă să aibă un copil, iar între timp pun pe roate o afacere. Josselyn, sora lui Savi, este agent imobiliar, iar spre deosebire de sora ei, ea este o fire mai veselă, mai spontană și îi place să își trăiască viața. Va renunța la cariera de agent imobiliar pentru a își face o firmă de organizare de evenimente. April, prietena lor, a rămas văduvă de curând și mamă singură, încearcă să-și refacă viața, iar din banii de asigurare își deschide un mic magazin. Cea de-a patra prietenă, Karen este terapeut de succes și are propriul cabinet, și reia legătura cu grupul celor trei prietene, după ce pacientul și, totodată, amantul ei, moare, iar ea are nevoie de prieteni alături.

Primele sezoane mi-au plăcut tare mult, apoi firul poveștii a deraiat puțin, dar e un serial de văzut!

DeviousMaidsHeader

Devious Maids – 2013 – comedie, dramă, mister – patru frumoase menajere latino, extrem de ambițioase, fiecare sperând la o viață mai bună și la o carieră, lucrează pentru familii bogate și faimoase din Beverly Hills.  Carmen Luna visează să ajungă cântăreață de succes și face tot îi stă în putință pentru a ajunge faimoasă. Rosie lucrează pentru o familie de actori și spera ca în curând să-și poată aduce copilul din Mexic, să fie alături de ea și să aibă o viață împreună.  Zoila Diaz locuiește cu soțul și fiica sa, Valentina, și este menajera Genevievei Delatour,  o femeie foarte bogată, dar extrem de ușor influențabilă de cei din jur. Marisol este doar pe jumătate menajeră, ea doar joacă acest rol pentru a afla mici detalii despre o crimă al cărei criminal este fiul ei. Sau nu?

Filmul încearcă să ne prezinte că unele familii foarte bogate sunt extrem de capricioase, pot fi uneori atât de ușor influențabile, și nu toți sunt răi, unii chiar încearcă să ajute cât pot.

https://www.youtube.com/watch?v=JAh-5K2F7dI

Mie mi-a plăcut tare mult acest serial, am savurat fiecare episod și aștept cu nerăbdare continuarea!

Ce seriale drăguțe recomandați? 

2 thoughts on “Recomandare seriale: Mistresses si Devious Maids”

    • Eu m-am uitat la el in perioada decembrie-ianuarie, până la ultimul episod. Online se gaseste.
      Mistresses e interesant, eu m-am distrat, dar nu am invatat mare lucru din el :)) poate pentru ca sunt impotriva inselatului 😉

      Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.