O lungă perioadă de timp am considerat că masajul manual nu are prea mari beneficii. Am optat mereu pentru masaj vacumatic pentru că rezultatele erau vizibile destul de repede de la prima ședință, și mi se părea că face mai mult decât un masaj manual. Recent am decis să încerc și masajul manual de relaxare și anticelulitic. M-a atras oferta de preț, am avut încredere în persoana care îmi recomanda masajul manual și m-am programat. Am fost întâmpinată de Lavinia care m-a cucerit pe loc cu zâmbetul și calmul ei, și atunci mi-am dat seama că am făcut o alegere bună. Ora a trecut pe nesimțite, povesteam de parcă ne cunoșteam de o viață, iar după ce am plecat de acolo mă simțeam foarte relaxată.
Curioasă din fire cum sunt, am început să caut, să văd ce beneficii are masajul manual. Am aflat că masajul corporal se recomandă în special persoanelor sedentare, celor care muncesc depunând efort fizic, persoanelor predispuse la stres. Masajul vă poate ajuta să vă relaxați, dar există și multe alte beneficii pe care puțini le cunoaștem. Masajul este considerat ca facând parte din medicina complementară și alternativă. Împreună cu tratamentul standard, masajul poate rezolva o mulțime de afecțiuni medicale.
Studiile au demonstrat că masajul reprezintă un tratament eficient pentru reducerea stresului, calmarea durerilor și reduce tensiunea musculară. Masajul este foarte benefic pentru cei care suferă de anxietate, tulburări digestive, dureri de cap, insomnii pe bază de stres, leziuni sportive.
Dar dincolo de partea medicală, oamenii se bucură de masaj deoarece masajul implică grijă, confort și se crează o conexiune profundă cu terapeutul. Masajul executat corect nu trebuie să fie dureros și nu trebuie să lase vânătăi.
Masajul poate atenua dureri de spate, ajută la mobilitate, îmbunătățește sistemul imunitar prin stimularea fluxului limfatic, ajută sportivii să se refacă după antrenamente fizice intense sau să se recupereze după accidente, îmbunătățește stare de sănătate a celui mai mare organ, pielea, reduce depresia, ajută la regenerarea țesuturilor, îmbunătățește circulația, relaxează mușchii obosiți.
Trebuie să recunosc că m-am simțit mult mai bine după un masaj manual decât după cel vacumatic, m-am simțit mult mai liniștită, mai relaxată, plină de energie. Știu că rezultate vor apărea mai târziu decât în cazul masajului vacumatic, dar nu aș da pe nimic starea euforică de după masajul manual.
Vă recomand să încercați masajul manual și să vă convingeți singuri de beneficiile lui. La Lavinia, prima ședință este gratuită, așa că merită să încercați, vă garantez că o să vă faceți abonament.
În luna ianuarie, abonamentele au preț special atât pentru masaj de relaxare, cât și pentru cel anticelulitic:
– 1 ședință la 30 lei,
– 5 ședințe la 100 lei,
– 10 ședințe la 175 lei,
– 15 ședințe la 250 lei.
Persoanele de vârsta a treia (doamnele și domnii pensionați) au o reducere de 20% la pachet.
Voi ce fel de masaj preferați? Ați avut rezultate în urma masajului manual? Ați mai renunța acum la masaj?
2 comentarii la „Beneficiile masajului manual și recomandare Angel’s Touch”