Concluzii eveniment ”Bune maniere & Make-up de Lady”

ragaz

După cum bine știți, sâmbătă a avut loc evenimentul ”Bune maniere & Make-up de Lady” organizat de Anca Șerban și Gabriela Popescu la Răgaz. Locația a fost foarte bine aleasă, personalul primitor, nu strica mai multe scaune.

În cele câteva ore petrecute acolo, a avut ocazia să cunosc oameni frumoși, cu pasiuni comune și să aflu lucruri interesante. M-am bucurat să văd că doamnele investesc în ele, că pentru câteva ore într-o zi de sâmbătă, lasă totul baltă și vor să învețe mai multe, pentru că niciodată nu știi suficient de mult.

Anca a discutat despre cunoașterea de sine, eliminarea bârfei,  despre discreție și feminitate, despre complimentele sincere. De la Anca Șerban am învățat că la o întâlnire cu un bărbat nu se întârzie mai mult de 3,5 minute.  Cea mai mare avere a noastră este timpul, iar un om de calitate va ajunge mereu la timp pentru că își respectă timpul și îl respectă și pe celălalt.

Gabriela ne-a făcut o demostrație de machiaj pornind de la îngrijirea tenului și rolul tuturor cremelor, până la ordinea în care se aplică toate produsele de machiaj, pentru ten – fond de ten, corector, pudră, fard de obraz, pentru ochi – fard de pleoape, contur ochi, rimel, fard pentru sprâncene, iar pentru buze – contur buze, ruj, gloss.

Prăjiturile din pauza de cafea au fost oferite de Mishka – prăjituri de casă – Mihaela, cea mai sociabilă persoană pe care o cunosc și mă bucur că am avut ocazia să stăm să dezbatem o pasiune comună – prăjiturile!

mishka

Pauza de masă a fost asigurată de Green Box Cluj și am savurat tartine cu pastă de brânză, mini-bruschete, frigărui cu roșii cherry si mozzarella, chifteluțe cu susan, bulete de cașcaval, tartine de castravete cu pastă de brânză, ciuperci umplute cu pastă de brânză, crochete de pui.

green box 1

greenbox2

Fiecare participantă a primit un pachet cadou cu produse oferite de colaboratori.

1554488_801868936506106_1265943675_n

Având în vedere că înainte de eveniment cu o săptămână toate biletele au fost vândute, eu zic că prima ediție s-a bucurat de succes, acum așteptăm cu nerăbdare următoarele ediții. Nu uitați să vă înscrieți din timp, locurile vor fi limitate!

Investiți în voi și veți avea doar de câștigat!  

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.