Concluzii eveniment ”Bune maniere & Make-up de Lady”

0

ragaz

După cum bine știți, sâmbătă a avut loc evenimentul ”Bune maniere & Make-up de Lady” organizat de Anca Șerban și Gabriela Popescu la Răgaz. Locația a fost foarte bine aleasă, personalul primitor, nu strica mai multe scaune.

În cele câteva ore petrecute acolo, a avut ocazia să cunosc oameni frumoși, cu pasiuni comune și să aflu lucruri interesante. M-am bucurat să văd că doamnele investesc în ele, că pentru câteva ore într-o zi de sâmbătă, lasă totul baltă și vor să învețe mai multe, pentru că niciodată nu știi suficient de mult.

Anca a discutat despre cunoașterea de sine, eliminarea bârfei,  despre discreție și feminitate, despre complimentele sincere. De la Anca Șerban am învățat că la o întâlnire cu un bărbat nu se întârzie mai mult de 3,5 minute.  Cea mai mare avere a noastră este timpul, iar un om de calitate va ajunge mereu la timp pentru că își respectă timpul și îl respectă și pe celălalt.

Gabriela ne-a făcut o demostrație de machiaj pornind de la îngrijirea tenului și rolul tuturor cremelor, până la ordinea în care se aplică toate produsele de machiaj, pentru ten – fond de ten, corector, pudră, fard de obraz, pentru ochi – fard de pleoape, contur ochi, rimel, fard pentru sprâncene, iar pentru buze – contur buze, ruj, gloss.

Prăjiturile din pauza de cafea au fost oferite de Mishka – prăjituri de casă – Mihaela, cea mai sociabilă persoană pe care o cunosc și mă bucur că am avut ocazia să stăm să dezbatem o pasiune comună – prăjiturile!

mishka

Pauza de masă a fost asigurată de Green Box Cluj și am savurat tartine cu pastă de brânză, mini-bruschete, frigărui cu roșii cherry si mozzarella, chifteluțe cu susan, bulete de cașcaval, tartine de castravete cu pastă de brânză, ciuperci umplute cu pastă de brânză, crochete de pui.

green box 1

greenbox2

Fiecare participantă a primit un pachet cadou cu produse oferite de colaboratori.

1554488_801868936506106_1265943675_n

Având în vedere că înainte de eveniment cu o săptămână toate biletele au fost vândute, eu zic că prima ediție s-a bucurat de succes, acum așteptăm cu nerăbdare următoarele ediții. Nu uitați să vă înscrieți din timp, locurile vor fi limitate!

Investiți în voi și veți avea doar de câștigat!  

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
îngrijire ten cu pori dilatați
Îngrijire ten cu pori dilatați cu produse Notino

Îngrijire ten cu pori dilatați - răbdare și atenție Îngrijire ten cu pori dilatați poate fi o adevărată provocare. Ne...

Close