Marley & Me, 2008

marley-and-me-movie-posterDaca ti-e dor de un film relaxat, de duminica dupa-masa, impreuna cu iubitul/iubita, chiar si cu catelul, atunci iti sugerez “Marley & Me”.

Filmul este ecranizarea romanului cu acelasi nume, scrisa de John Grogan. Iata ce spune autorul despre cartea sa : “Marley and Me” nu e o poveste despre un caine. Cand am scris-o, nu m-am gandit la ea ca la o carte despre un caine, si nici acum nu o vad asa. Am vazut-o ca pe o poveste despre evolutia unei familii, cu un caine ca si catalizator. E o comedie cu o latura incisiva.”

Te vei delecta cu povestea de dragoste dintre John Grogan (Owen Wilson) si Jennifer Grogan (Jennifer Aniston), o familie tanara care invata sa aprecieze tot ceea ce viata iti ofera printr-o fiinta minunata, un catel plin de energie ! Nu sunt inca pregatiti pentru un copil, dar cumpara un catel, un Labrador Retrevier deosebit. E bine de stiut ca labradorii sunt caini inteligenti, vioi, foarte rezistenti, excelenti inotatori, rabdatori cu copii, un adevarat caine de familie. Numele de Labrador i se trage de la provincia canadiana Labrador de unde a fost adus in Anglia de pescari.
Ultimele fraze mi s-au parut deosebite: “Cainele nu are la ce folosi o masina luxoasa,case mari, haine de designer. O aruncare a batului ii este suficienta. Pentru un caine nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Destept sau prost. Da-i inima si el ti-o va da pe a lui. Despre cati oameni poti spune acest lucru? Cati oameni te pot face sa te simti rar, pur sau special? Cati oameni te pot face sa te simti extraordinar?”

Mie mi-au dat putin de gandit aceste ultime cuvinte !

Tie ti-a placut acest film ?

1 thought on “Marley & Me, 2008”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.