Cum să alegi încălțămintea în trend de la Modlet?

Iarna este tot mai aproape și noi trebuie să ne pregătim garderoba, de la îmbrăcăminte până la încălțăminte. Există atât de multe modele care ne plac, dar ne dorim ca ele să fie și în trend. Analizăm pe rând variantele propuse pentru această perioadă și alegem ce ne place.

Dacă s-ar putea, i-am lua pe toți acasă, pentru că avem senzația că niciodată nu sunt suficienți pantofi. Încercăm pe cât posibil să ne rezumăm la ce ne place și ce avem mai mare nevoie. Încălțămintea aleasă trebuie să fie în tendințe și să se potrivească cu ținutele și stilul nostru. La Modlet, magazin încălțăminte online, variantele sunt numeroase, greu să te oprești la a comanda doar câteva modele.

Cum alegem încălțămintea în trend?

Sfatul meu principal este să studiați toate modelele care sunt în tendințe. Uită-te la vedete și vezi ele ce aleg cel mai mult. Analizează acele vedete care se potrivesc cu stilul tău. Salvează câteva poze cu modelele care te-au atras cel mai tare.

Începe căutarea modelelor preferate în magazinul online Modlet. Avantajul este că Modlet are pantofii de damă dispuși pe categorii. Îți va fi mai ușor să găsești ceea ce îți dorești.

**Dorești botine? La Modlet ai variante

O pereche de botine sunt necesare pentru aceste zile de toamnă-iarnă, sau iarnă blândă. Trebuie doar să știi ce vrei, cu toc, fără toc, cu platformă, cu șiret că tot sunt în trend? Poți opta între piele naturală sau piele întoarsă. Iată câte variante, dar tu alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

**Ai nevoie de o pereche de bocanci

Când spui bocanci, te gândești la acei bocanci în trend. Eu consider că trebuie să ai o pereche de bocanci pentru că se poartă. E ușor să-i asortezi cu ținutele tale și sunt comozi. Modlet are bocanci cu șiret sau fermoar, cu talpă groasă, și în mai multe culori.

**Nu trebuie să-ți lipsească niște cizme damă

Spun niște cizme damă pentru că sunt atât de multe modele trendy pe care trebuie să le ai. Anul acesta toată lumea a făcut o adevărată pasiune pentru ciocate, dar și pentru cizme tip UGG. O pereche de cizme elegante din piele e necesară pentru ținutele mai elegante.

Sfatul meu când vine vorba de încălțăminte!

Este foarte important ca încălțămintea să fie comodă, mai bine lejeră decât prea fixă. Optează pentru acel toc care îți e comod și te simți bine. Nu uita că în zilele cu zăpadă, trebuie să ofere și siguranță. Încălțămintea are nevoie de îngrijire pentru a arăta bine mai mult timp.

Ce spui de varietatea de modele din magazinul online Modlet? Câte perechi ai alege dacă spațiul de depozitare nu ar fi o problemă?

7 thoughts on “Cum să alegi încălțămintea în trend de la Modlet?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.