Happy Valentine’s Day

happy valentines day

Valentine´s Day, această sărbătoare atât de controversată, dar de pe urma căruia profită comercianții, dar și îndrăgostiții! Deși nu avem nevoie de zile de sărbătoare împrumutate sau nu de la alții, ca să ne aratăm dragostea față de iubit/ă, ne place uneori să profităm de acest pretext pentru a oferi și a primi cadouri, pentru a primi și a face declarații de dragoste.

Sunt de părere că nu avem nevoie de o sărbătoare pentru a ne arăta dragostea față de partener, trebuie să ne iubim în fiecare zi, putem să ne oferim cadouri în orice zi, iar bărbații pot oferi flori în fiecare zi, fie că e sărbătoare sau nu.

Există păreri pro și contra față de această sărbătoare, dar nimeni nu trebuie judecat. Sărbătorile sunt momente de bucurie, sunt zile pe care le facem speciale pentru a ieși din monotonia de zi cu zi. Așa că dacă simțiți că vreți să sărbătoriți această sărbătoare, nu trebuie să vă pese de ceea ce va spune lumea. Dacă doriți să sărbătoriți Dragobetele, sărbătoare românească, așa să faceți.

Eu am decis să ne sărbătorim iubirea și de Valentine´s Day, și de Dragobete, dar și în fiecare zi, zi de zi!

Indiferent de zi, nu uitați să vă faceți mici surprize, să vă dovediți iubirea și să aveți grijă unul de celălalt!

Happy Valentine‘s Day!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.