Grădina uitată de Kate Morton recomandare lectură

Grădina uitată de Kate Morton – o lectură plăcută

Grădina uitată a fost o carte aleasă după copertă. În ultimul timp, așa le aleg. Niciodată nu am dat greș. Am un al șaselea instinct. Aleg cărți interesante fără să citesc recenzii. Sunt inspirată doar de copertă și titlu.

Nu știam nimic de autoarea Kate Morton. Mă bucur că am descoperit-o. Are un stil aparte. Abordează subiecte interesante. Cartea o puteți găsi pe site-ul Libris, la categoria Literatură contemporană.

Grădina uitată

Povestea din Grădina uitată

De mult timp nu am mai citit o carte așa frumoasă. Îmi era dor de o poveste de viață cu secrete. Romanul ne spune o poveste a trei femei din trei epoci diferite. Legătura dintre ele s-a rupt. Există un secret care le leagă. Însă cineva trebuie să dezlege enigma pentru a se afla adevărul.

Eliza (1900) este o fetiță care rămâne orfană. Împreună cu fratele ei geamăn, încearcă să supraviețuiască. Ei muncesc pentru niște oameni care îi țin chirie. Caută prin gunoaie, prind șobolani pentru a-și câștiga pâinea. Însă totul se schimbă, când bunicii din partea mamei o găsesc. Viața ei urmează să se schimbe. În bine, în rău, urmează să aflați citind cartea.

Nell (1913) este o fetiță găsită în port. Fără acte, fără părinți. Singură în port. Are doar un geamantan alb cu haine și o carte de povești. Șeful portului o duce acasă la familia sa. Un copil pierdut va aduce viață în familia sa tristă. Neputând avea copii până acum, acest copil este o speranță. Însă ce se va întâmpla când va fi căutată de părinți? Cum va reacționa când va afla că a fost adoptată?

Cassandra (2005) este nepoata lui Nell. Ei îi revine datoria de a găsi legătura dintre cele două fete devenite femei. După ce Nell moare, Cassandra află din testament că moștenește o casă în Anglia. Nu dorește să o vândă. Ceva o atrage încolo. Știe că există un mister de elucidat. Vrea să afle adevărul despre bunica ei, Nell. Vrea să afle detalii despre casa pe care a moștenit-o.

De ce să citești romanul, Grădina uitată?

Există o poveste care le leagă pe cele trei femei. Citind cartea vei descoperi legătura. Secretele din poveștile lor se leagă. Viața unui om e plină de secrete și de surprize!

A fost una dintre cărțile citite în câteva zile. Subiectul m-a captivat. Mi-am dorit să citesc pentru a afla secretul. Mi-am dorit să ajung la final să văd ce le-a rezervat destinul!

Vă invit să citiți această carte! Nu veți regreta!

 

21 thoughts on “Grădina uitată de Kate Morton recomandare lectură”

  1. Se pare ca la tine nu se aplica nu alege o carte dupa coperta 🙂 Daca simti ca acea coperta iti transmkte un good vibe atuci nu ar trebui sa renunti in a le alege in acest fel 🙂 Spor la citit!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.