Fetițele vor cadouri păpuși

elsa

Ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă și toată lumea este în căutarea cadoului perfect. Îmi place să cumpăr cadourile din timp pentru a nu fi nevoită să cumpăr ce mai găsesc, să fiu sigură că am luat cadoul mult dorit. Evit să mă stresez și să mă agit cu o zi înainte de Crăciun că nu am cadou pentru fiecare membru al familiei. De 3 ani încoace, cumpăr cu un cadou în plus pentru nepoțica mea. Cadou am zis? Cadouri cred că e mai corect spus având în vedere că niciodată nu mă pot opri să cumpăr doar un cadou pentru ea. Anul acesta pentru că e mai mare și deja știe ce și-ar dori să primească, am întrebat-o ce caou vrea să primească de Crăciun și ghiciți ce mi-a răspuns? Păpuși !

Dacă până acum optam pentru haine sau plușuri, cărți sau jucării educative, cuburi și puzzleuri simple, anul acesta am trecut la categoria păpuși. Am întrebat-o ce păpușă își dorește și mi-a răspuns că vrea un bebe mic, să-i dea de mâncare și să-l plimbe cu căruciorul. Pe când să plec, mi-a spus că ar vrea o păpușă Elsa pentru că tocmai văzuse desenele animate Frozen.

Și așa a început călătoria mea pe Noriel căutând păpușă pentru Karina. Părea o alegere simplă la prima vedere, dar cine bănuia că nu e atât de ușor să cumperi o păpușă bebe? Știați că puteți alege între bebe care plânge, care respiră, la doctor, la plimbare, cu tableta sau care înoată? Ei bine, eu nici nu îmi imaginam că există atâtea variante. Nici cu Elsa nu a fost mai ușor, există atâtea variante încât cu greu poți ghici cam ce și-a imaginat copilul că își dorește.

M-am bucurat să găsesc o gamă atât de variată de păpuși, am descoperit că au apărut nenumărate păpuși, există păpuși din fiecare desen animat. Cred că Barbie a pierdut ceva teren în fața păpușilor din desenele animate de Disney. O păpușa care pe mine m-a cucerit pe loc și o voi cumpăra cadou pentru ziua ei este păpușa Lalaloopsy. Există numeroase variante, mici și mari, diferite culori, cu accesorii variate.

Lalaloopsy Tinies – Căsuțe de păpuși – reprezintă următorul cadou ales pentru ziua Karinei. Este vorba de o căsuță de păpuși care se adună ca o geantă, iar fetița poate lua geanta peste tot, la grădiniță, în vizită ca să aibă ocupație și să nu deranjeze adulții, atunci când trebuie să rămână peste noapte altundeva și să nu fiți nevoiți să cărați prea multe jucării cu voi într-o pungă. Unde mai pui că există 3 feluri de căsuțe:

  • Crumb’s House
  • Rosie Pet Hospital
  • Jewel’s House

Eu abia aștept să pun cadourile sub brad și sunt foarte curioasă care păpușă o să-i placă mai mult, de care va fi mai încântată, mie mi-au plăcut toate și nu m-aș supăra să primesc și eu una!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.