DREAM BIGGER and BE YOURSELF by Adventure Center

m

Atunci când te gândești la modalitatea în care ți-ai petrece timpul liber, încearcă să atingi următorii pași: VISEAZĂ – PLĂNUIEȘTE-ȚI – DU-TE și nu uita, bineînțeles să ÎMPĂRTĂȘEȘTI cu ceilalți. Dar la finalul unei unei călătorii, concediu sau city-break, cu ce rămânem? Amintiri, odihnă, poze și satisfacția “că am ajuns și acolo”…și în rest?
Dar ce ar fi dacă modul în care ne petrecem timpul liber, ne-ar aduce mult mai multe beneficii, pe termen lung, cum ar fi creșterea încrederii de sine, dezvoltarea unui sistem imunitar puternic, noi prieteni sau depășirea propriilor limite?
Iar solutia ar fi: TURISMUL de AVENTURĂ, tu doar trebuie să îți dorești și să ne contactezi, iar de restul ne ocupăm noi și aliatul nostru, cel mai important: NATURA!
Ce ar fi în această tură, ca tu alături de prieteni și de perechea ta, să vă bucurați de experiențe de neuitat, în locuri unice? Vă surâde ideea, așa-i? Și totuși, în cazul unora ar fi o situație puțin mai dificilă, deoarece au copii … Avem rezolvarea, prin animatorii specializați care sunt nerăbdători să vă cunoască copiii și deja le-au și pregătit un program activ, jocuri și surprize.
Se pare că noi urmăm pașii: am plănuit, vom merge și la finalul experienței, vom împărtăși cu cei care au rămas acasă. Heyyy….Era să uităm cel mai important pas: VISUL!
Să descoperim împreună locuri de basm, cum doar în povești credem că există, ei bine, poveștile sunt inspirate din realitate și e timpul să admirăm cu ochii noștri ce ascunde natura, fiind acolo, nu doar din fotografiile altora!
Așadar vă invităm alături de echipa Adventure Center în pesterile: CIUR PONOR și FERIGI – un weekend activ, plin de emoții (pozitive) și de adrenalină, iar formațiunile “din adâncuri” ne vor delecta privirile!

Locație: Roșia de Beiuș, Bihor

Perioada: 8 – 10 noiembrie 2013

Iar printre “picanterii”, putem adăuga: cazarea într-un “resort” complet rustic, mâncărică la ceaun, vin fiert, oameni frumoși…și restul doar la fața locului!

Ne puteți contacta pe adresa de e-mail: office@adventurecenter.ro sau telefonic: 0755-314 736

1 thought on “DREAM BIGGER and BE YOURSELF by Adventure Center”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.