Cum arată o dimineață perfectă?

14

Toți visăm la o dimineață perfectă!

Pentru a avea o zi bună, ea trebuie să înceapă perfect. Dimineața avem nevoie de timp pentru noi. Un mic dejun sănătos, o cafea aromată, timp pentru trezire. Fie că e soare, fie că plouă, e importantă dimineața. Momentul de pornire al zilei. Dacă ai adormit, toată ziua vei fi pe fugă. Dacă te-ai trezit cu fața la cearșaf, o să fii morocănos toată ziua.

Ritual de dimineață pentru o zi perfectă!

Fiecare dintre noi avem un ritual de dimineață. Puțină mișcare, discuția cu Doamne-Doamne. Un mic dejun sănătos, o cafea sau un ceai. Alegem haine colorate, accesorii potrivite și suntem pregătiți de o nouă zi!

Micul dejun!

Noi ne-am obișnuit să mâncăm împreună. Indiferent de care masă a zilei este vorba. Pe cât posibil, micul dejun nu îl ratăm. Alegem variante sănătoase și gustoase. Omletă, ochiuri, iaurt cu muesli, platou rece, fructe! Gătim pe rând pentru ca fiecare să se simtă răsfățat.

Dimineața cu aromă de cafea!

Știm că e dimineața perfectă, când în casă miroase a cafea bună. Mirosul de cafea mă trezește dimineața. Mă bucur că cineva a inventat funcția de programare. Nimic nu e mai minunat decât să ai cafeaua gata dimineața, la prima oră. Îmi place când bucătăria e învăluită de mirosul de cafea proaspăt măcinată. Când am ales acest espressor de cafea, am simțit că am făcut o alegere bună. Cafeaua pe care o procurăm de aici  ne face diminețile mai aromate.

dimineață perfectă

5 minute de povești cu soțul!

Îmi place dimineața să aloc câteva minute soțului. Să povestim despre ziua care ne așteaptă. Sau planuri de vacanță. Am învățat că e important să aloci timp cuplului. Fiind mereu pe fugă peste zi, dimineața avem 5 minute pentru NOI.

Alege o ținută colorată!

Încerc să aleg ținute colorate. Chiar dacă office, dar nu prea sobre. Hainele colorate mă binedispun. Parfumul preferat mă ajută să mă păstrez optimistă. Pentru un plus de veseliei ținutei, nu uit de accesorii.

Blocat în trafic? Cântă!

De cele mai multe ori, drumul spre birou e aglomerat. Cafeaua aromată îmi ține companie. Beau cafea și cânt, zâmbesc și mă bucur de viață. Am constatat că dacă mă enervez, nu se eliberează traficul. Nervii de dimineață îmi strică toată ziua. Și nu merită. Am învățat să mă relaxez în trafic. Timpul pe care îl petrec în trafic încerc să nu-l irosesc.

Dimineața de weekend – dimineața mea preferată!

Ador weekend-urile, dar în special diminețile de weekend. Când nu ne grăbim nicăieri. Mă pot bucura de compania soțului. Îmi fac un latte machiato și ne petrecem dimineața pe terasă!

Cum arată dimineața voastră? Cum v-ar plăcea să fie dimineața perfectă?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Ma trezesc dupa ce aman alarma de cateva ori, pun muzica, beau apa cu lamaine, un mic dejun pe graba cu un pahar de cola, o spoiala repede pe fata si zbor spre birou cu castile in urechi :))

  2. :))) chiar ca “dimineata perfecta”! De as avea timp sa fac toate astea dupa ce ma trezesc :)) De regula, dimineata mea arata cam asa: trezirea dupa cel putin un snooze al alarmei telefonului, dus, cafea bauta pe fuga, 15 minute pentru un machiaj minimalist, imbracat si am iesit pe usa. Micul dejun reusesc sa-l iau la birou, pentru ca acasa nu mai am timp pentru asa ceva.

  3. Ma trezesc in timpul saptamanii la 6.30 e ok 🙂 m-am obisnuit dar sincer iti zic pentru mine dimineata perfecta e aceea ca in casti canta muzica mea preferata :), cu o ceasca de cafea. In rest totul e ok 🙂

  4. dimineata perfectae atunci cand sunt liberaaaa! oricum ar fi, nu lipseste o cafea verde, micul dejun, apoi o tura pe net, ca de dimineata, sa iau pulsul si sa postez, si apoi munca/treburi gospodaresti

  5. Iubesc espressoarele de la Philips si mai iubesc si cafeaua. Dimineata abia astept sa imi beau o cafea cu lapte si abia apoi ma ocup de micul dejun. Sunt dimineti in care micul dejun il ratez, dar nu si cafeaua

Leave A Reply

Read previous post:
pasionat de road trip
Pasionat de road trip? Iată ce să iei cu tine!

Pasionat de road trip - pasionat de vacanțe Pasionat de road trip, la primele raze de soare, soțul meu se...

Close