Curățătorie haine în București – un ajutor de nădejde

Pentru haine perfect curate, apelăm la curățătorie haine în București

Ne place să avem multe haine. Cât mai diferite, din materiale cât mai variate. Le cumpărăm fără a ne gândi la spălarea și curățarea lor. Materialele din care sunt confecționate hainele sunt sensibile. Obișnuiam să spăl hainele fără să mă uit pe etichetă. Până într-o zi când … Mi-am distrus niște articole preferate. De ce? Mi-a fost lene să citesc eticheta. Le-am spălat și le-am uscat la temperatura nepotrivită. Mi-am învățat lecția.

Există haine care nu pot fi spălate la mașină. Însă totuși, ele necesită curățare. Pentru toate cele sensibile, vă recomand să apelați la curățătorie chimică în București. Ei sunt specializați în curățare chimică și mereu la dispoziția voastră. Consider că e bine să apelăm la profesioniști.

Ce fel de haine putem duce la o curățătorie haine?

Vă sfătuiesc să nu vă ambiționați să spălați acasă tot. Sacourile, gecile, rochiile de gală trebuie duse la curățătorie. E bine să citim eticheta hainelor. Dacă se recomandă a fi curățate la curățătorie, așa să faceți. În special, pentru:

 • haine de piele – pielea este pretențioasă și sensibilă. Ea trebuie curățată cu grijă de profesioniști pe care îi găsim la curățătorie piele în București. Pielea necesită curățare cu produse speciale. Pielea trebuie hidratată pentru a nu se usca și a crăpa mai târziu. La curățătorie folosesc produse speciale pentru ca pielea să își păstreze culoarea.

curățătorie haine în București

 • rochii de mireasă și rochii de seară – printre cele mai pretențioase obiecte vestimentare. Rochiile de mireasă sunt confecționate din mai multe tipuri de material. Fiecare necesită alt tip de curățare. Dacă vrei ca rochia ta de mireasă să fie ca nouă, oferă-i un răsfăț la o curățătorie rochii de mireasă. Rochiile de seară sunt din dantelă sau materiale pretențioase. De cele mai multe ori, sunt accesorizate cu perle, mărgele, paiete. Ele se pot decolora sau își pot pierde luciul. Decât să vă chinuiți acasă cu împachetarea lor cu folie, mai bine apelați la curățătorie profesională.
 • cămăși, sacouri, costume – sacourile au întăritură care în contact cu apa se deteriorează. De aceea e bine ca ele să fie duse la curățătorie. Nasturii sunt sensibili. De cele mai multe ori, din plastic sau din piele, ei riscă să se strice. Pentru a avea un sacou curat și intact, lasă treaba aceasta pe mână celor pricepuți.

curățătorie haine în București

 • haine de blană – blana este sensibilă. Ea are nevoie de o curățare specială. Însă cei de la curățătorie haine în București, se pricep.
 • geci de iarnă cu puf/pene – dacă nu aveți uscător de haine cu program special pentru geci cu pene și mingi de tenis la îndemână, tot la curățătorie vor ajunge.

De ce să apelați la o curățătorie haine în București?

 • hainele tale vor fi ca noi,
 • petele și murdăria vor dispărea ca prin minune,
 • nu ai emoții cu spălarea și uscarea,
 • nu riști să se deterioreze hainele.

Voi apelați la serviciile curățătoriei de haine? Ce fel de articole vestimentare duceți la curățătorie?

Foto

33 thoughts on “Curățătorie haine în București – un ajutor de nădejde”

 1. hainele si gentile din piele clar nu ai cum sa le cureti bine fara sa le strici acasa, sau cel putin eu nu stiu cum. Pe acestea, costumele, hainele de stofa eu prefer sa le duc la curatatorie decat sa-mi bat joc de ele.

  Reply
 2. Aveam o curatatorie de haine exact langa bloc si planuiam sa imi duc paltoanele si gecile de iarna la curatat, dar acum imi pare asa rau ca s-au mutat de langa mine. Trebuie sa gasesc alta cat mai curand, ca se cam apropie iarna, iar paltoanele trebuie sa fie curate 😀

  Reply
 3. Da, sunt de acord ca unele haine nu le poti spala bine acasa, de aceea apelez cu incredere la curatatorie. Acolo au substante speciale, astfel incat hainele tale sunt curate si arata la fel de bine ca atunci cand le cumperi!

  Reply
 4. am apelat la curatatorie pentru geaca de puf, perne si pilota. In rest am reusit sa spal toate hainele la masina de spalat fara nicio problema si vorbesc inclusiv de cele pe a caror eticheta scrie clar ca nu se spala la masina. Dar am reusit eu;)). Acum trebuie sa duc 2 geci de piele pentru ca e clar ca nu am nicio solutie de a le curata fara riscuri, acasa.

  Reply
 5. Eu am o rochiță care am purtat-o o singură dată și nu știu cum pisici am reușit să mă lipesc de o pată care nu iese decât cu foarfeca. Am încercat orice… cred că o să apelez la o curățătorie până la urmă!

  Reply
 6. Hainele pe care le-ai mentionat le ducem si noi la curatatorie. Mi se pare mult mai eficient si macar stiu ca raman intregi :))
  Rochia de mireasa m-a costat 50 de lei…doar rochia, asa ca a meritat. Mai duc perne, pilote, geci…e bine sa apelam la ei.

  Reply
 7. Si eu apelez des la curatatorii. In general duc gecile, pentru ca nu vreau sa le stric acasa, paltoane, daca am ceva mai delicat, paturi si cuverturi.

  Reply
 8. De obicei duc la curatatorie lucrurile pe care imi e frica sa nu le stric gen paltoane si geci si am fost mereu multumita de rezultat.

  Reply
 9. Apelez pentru hainele care sunt mai pretentioase, rochiile de seara, paltoanele dar si costumele sotului. O sa verific si oferta acestei firme.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.