Culorile toamnei la picioarele tale!

Culorile toamnei la picioarele tale! Niciodată nu am înţeles de ce oamenii se îmbracă în culori închise şi triste toamna şi iarna. De ce renunţă fetele la rochii şi fuste dacă e puţin mai rece afară?
Eu mă încăpăţânez să port rochii şi atunci când e mai rece şi plouă, şi destul de rar aleg culoarea neagră. Prefer culori vii, care mă binedispun şi mă fac să zâmbesc.

Aleg mov pentru că mă face să fiu mai încrezătoare în ceea ce am de realizat în acea zi, aleg verde pentru că îmi aduce aminte de primăvară, aleg albastru când mi-e dor de mare!

Sunt bucuroasă că acum pot alege dintr-o gamă variată de culori şi modele.
Şosetăriaprimul magazin online de ciorapi – îmi pune la dispoziţie culorile mele preferate şi modele interesante.

Culorile toamnei la picioarele tale! Pentru această perioadă, eu am ales ciorapii pantalon Laura Baldini Kashmir de 70 den , culoarea mov, dar puteţi opta şi pentru alte culori: negru, bleumarin, coral, chocolate, zmeură, ecru, muştar, albastru, bluebbery, kaki, fumo, grafit. Indiferent care este culoarea voastră preferată, la Şosetăria o găsiţi.

Acest colant din microfibră opac, perfect aderent şi cu clin, este moale şi foarte plăcut la atingere.

Culorile toamnei la picioarele tale! Dacă sunteţi mai friguroase, atunci vă recomand să alegeţi ciorap pantalon Laura Baldini Neve 100 den, într-o mare varietate de culori: violet, roşu, turcoaz, chocolate, negru.

Aceşti colanţi sunt din microfibră opacă, foarte plăcuţi la atingere şi surprinzător de rezistenţi! Şi în plus, tabelul cu mărimi, foarte util, ne ajută să ne alegem corect mărimea potrivită!

Şi vă spun un secret, de ce îmi plac mie aşa de mult ciorapii Laura Baldini: pentru că în fiecare pachet găsesc o scrisoare de dragoste!

 

4 thoughts on “Culorile toamnei la picioarele tale!”

  1. Sunt de acord cu Mihaela N.Fetelor haideti sa fim mai feminine si sa purtam si noi fuste si rochii.Intr-adevar ca pantalonii sunt mai practici dar credeti-ma intotdeauna prefer o fusta sau o rochie pentru a-mi pune in valoare feminitatea.Pupici.

    P.S.De asemenea sunt innebunita dupa ciorapi.Cei de origine italiana mi se par foarte sexy.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.