Chiar trebuie să folosim cremă de ochi?

1_eyes

Nouă femeilor ne place să ne îngrijim și achiziționăm diferite produse cosmetice pentru fiecare parte a corpului nostru. Zona ochilor este o zonă pe care multe persoane o neglijează, iar când apar riduri fine nu mai știu cum să scape de ele. Cel mai bine e să preîntâmpinăm apariția lor.

Unele persoane se plâng de cearcăne sau ochi umflați sau de micile riduri fine care apar în jurul ochilor. Majoritatea devin frustrați atunci când sunt întrebați de alimentația pe care o au sau de nivelul de hidratare.
Frumusețea pielii și a tenului se menține atât cu creme și tratamente de îngrijire, dar depinde și de alimentația, stilul de viață, hidratarea, și foarte important, orele de somn.
Cremele de ochi sunt realizate din molecule mici deoarece pielea din zona ochilor nu are aceeași grosime cu restul pielii și porii sunt mai mici decât pe restul feței. Pielea din jurul ochilor este extrem de subțire și delicată și destul de sensibilă.
Cremele conțin diferite combinații de umectanți și emolienți. Aceste componente sunt molecule mari, care nu pătrund în piele. Multe dintre aceste ingrediente active, cum sunt antioxidanții, peptidele, sunt de asemenea molecule mari. Aceste molecule nu pot pătrunde în pielea din zona ochilor datorită lipsei de pori, așa că fie se irosește, fie se blochează sub piele și formează mici umflături albe, gălbui, numite Milia. Aceste umflături au și cauze interne, Milia poate fi eliminată în saloane de cosmetică de persoane avizate și doar în mediu steril.
Unele persoane consideră o risipă de bani atunci când vine vorba de achiziționarea unei creme de ochi. Deși cantitatea este mult mai mică într-o cutie cu cremă de ochi prețul este asemănător cu al unei cutii cu cremă de față. Dar nu uitați că folosiți o cantitate mult mai mică.

Dacă mă întrebați pe mine, eu zic că DA, este necesar să folosim o cremă pentru ochi. Motivul pentru care această cremă este scumpă se datorează și faptului că această cremă este intens procesată pentru a obține molecule mici care să poate fi absorbite de piele. În acest fel, crema de ochi poate să acționeze mai bine, în profunzime.

Eu folosesc Crema antirid contur ochi de două ori pe zi și îmi place mult că se absoarbe repede, nu are niciun miros și nu dă senzația de usturime pe care o dau alte creme.

CREMA ANTIRID CONT OCHI

Eu nu am riduri în jurul ochilor, dar o folosesc cu rigurozitate pentru că prefer să previn decât să combat. Abia aștept să se termine tubul să testez și Crema contur ochi cu Argan.

contourochi

 

În zilele noastre, există atât de multe creme încât e păcat să nu ne îngrijim fiecare parte a corpului cu crema potrivită zonei.

Voi ce cremă de ochi folosiți?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.