Răsfață-ți părul cu cosmetice naturale Noah BioCart

13

Îngrijirea părului cu cosmetice naturale Noah

BioCart oferă cosmetice naturale pentru îngrijirea părului, tenului, pielii. Sunt atrasă de brandurile noi și îmi doresc să le încerc pe toate. Pentru părul meu, sunt mereu în căutare de produse bune. El are nevoie de îngrijire, dar și de tratamente pentru regenerare și protejare. Firul de păr este supus la mulți factori care îl pot distruge, în timp. Iată de ce e bine să-i acordăm atenția necesară din timp.

De ceva timp, testez cinci produse cosmetice naturale Noah. Am ales produse care să alcătuiască o rutină de îngrijire, dar și produse cu efect pe termen lung.

Răsfățul părului meu cu 5 cosmetice naturale Noah

Îngrijirea trebuie să fie la ordinea zilei și să cuprindă produsele potrivite. Verific bine înainte un produs înainte de a intra în rutina mea. Chiar dacă mă tentează unele produse, și constat că nu mi se potrivesc, renunț cu părere de rău.

E important să cunoaștem nevoile părului și să-i oferim îngrijire și tratament, la momentul potrivit. Doar astfel ne vom putea bucura de un păr frumos, sănătos și îngrijit!

  • șampon pentru păr gras

Șampoanele pe bază de citrice mi se potrivesc tare bine. Așa că, am ales șampon natural volumizant cu citrice pentru păr fin și gras. Are o textură lejeră, e nevoie de puțin produs pentru a obține spuma necesară spălării părului. Eu repet operațiunea de două ori. Prima dată, folosesc mai puțin produs. A doua oară, folosesc o cantitate mai mare și las spuma să acționeze câteva minute. Limpezesc cu multă apă!

  • balsam nutritiv și hidratant

Balsamul nu îmi lipsește din rutina de îngrijire a părului. De la Noah, am ales balsam natural nutritiv și hidratant cu mango. Îl aplic după o limpezire generoasă a părului. Dacă am avut bucle, părul aranjat și tapat, multe produse de stilizare în păr, aplic o cantitate mai mare. Mă ajută să-mi descâlcesc părul fără a rupe prea multe fire de păr.

cosmetice naturale Noah

  • mască de păr de tip tratament cu acid hialuronic

Am încercat să aduc și în rutina de îngrijire a părului, produse cu acid hialuronic. Iată de ce nu putea să-mi lipsească masca tratament pentru păr cu acid hialuronic pentru regenerare. Consider că măștile de păr nu trebuie să ne lipsească. Eu folosesc câteva în paralel, în funcția de starea părului. După vopsire, folosesc o mască pentru protejarea culorii. Toamna, îmi place să îmi îngrijesc mai mult părul, mai ales după expunerea prelungită la soare. Masca de la Noah pentru regenerarea părului cu acid hialuronic cred că îi va reda firului de păr rezistența mult dorită.

cosmetice naturale Noah

  • spray protecție termică

Sper din suflet că acest produs nu lipsește niciunei fete/femei. E necesar să folosim spray protecție termică cu Provitamina B5. Înainte foloseam o cremă pentru protecție termică. De data aceasta, am optat pentru un spray natural. Îl aplic pe părul curat, uscat puțin în prosop, înainte de uscarea cu foehnul. Eu pulverizez pe toată lungimea firului de păr. Vă recomand să-l folosiți și dacă nu utilizați placa sau ondulatorul de păr. Chiar și uscătorul de păr, în timp, poate efecta părul.

cosmetice naturale Noah

  • ser pentru regenerare cu acid hialuronic

Primăvara și toamnă, îmi răsfăț părul cu seruri pentru regenerare. Noah m-a tentat cu un ser de păr cu acid hialuronic pentru regenerare. Părul lung e mult mai sensibil și predispus la rupere. Fac tot ce pot pentru regenerarea lui și pentru a deveni mai rezistent.  Acest ser de păr este cu efect regenerant, dar și de umplere a părului datorită minunatului acid hialuronic. Îl voi folosi cu regularitate și știu că rezultatele vor apărea în timp.

cosmetice naturale Noah

Aceste produse naturale de îngrijire a părului m-au surprins plăcut de la prima folosire. Produsele au un miros discret, ambalajele sunt practice, ușor de folosit. Produsele cosmetice sunt realizate din ingrediente active naturale și nu sunt testate pe animale.

cosmetice naturale Noah

Tu ce produse folosești pentru îngrijirea și răsfățul părului tău? Ți-ar plăcea să încerci acest produse cosmetice naturale Noah? 

cosmetice naturale Noah

cosmetice naturale Noah

cosmetice naturale Noah

cosmetice naturale Noah

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

13 Comments

  1. M-ai nimerit, desi am parul foarte lung n-am folosit niciodata pe par spray cu protectie termica. In rutina de ingrijire a podoabei capilare am tot felul de produse, dar daor fara unul nu pot sta: uleiul de par si pentru a-l gasi pe cel care se potriveste cel mai bine parului meu cred ca am incercat o suta.

  2. daca vrei sa ma crezi, nici macar nu stiam ca exista produse pentru par pe baza de acid hialuronic. Eu recunosc ca nu folosesc prea multe produse pentru par pentru ca nu imi permite nici scalpul. Stii tu, dermatita mea seboreica. As vrea si eu par frumos ca al tau, dar…

  3. Nu am avut ocazia de a folosi produse NOAH, însă mi-aș dori foarte mult! Sunt o #haircareaddict și evident că mă simt atrasă de tot ce are legătură cu îngrijirea părului. 🙂

  4. Abia astept sa vad ce-mi spune dermatologul despre produsele pe care trebuie sa le folosesc de acum. Am ceva probleme cu scalpul. Dar, tare ma tenteaza serul pentru regenerare.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cadouri pentru bărbați
Idei de cadouri pentru bărbați

Provocarea de a alege cadoul potrivit pentru el Ne încântă invitațiile la zile de naștere. Se anunță distracție și bună...

Close