Colega de birou de Freida McFadden este următoarea carte citită după, Să nu mă minți. Mi-a plăcut atât de mult stilul autoarei, încât am decis să citesc și altă carte scrisă de ea. Bineînțeles că și pe aceasta am parcurs-o la fel de rapid. Peste 150 de pagini citite într-o singură zi. Am renunțat să mă uit seara la un film pentru a continua lectura.
Vă încurajez să citiți înainte de culcare, ajută mult la un somn liniștit. Renunță la verificarea tuturor notificărilor de pe telefon, nu fac decât să te agite. Lectura are multe beneficii și trebuie să ne formăm obiceiul de a citi, zi de zi.
Colega de birou, acea colegă despre care nu știm nimic
Dawn este noua angajată a companiei Vixed, care vinde suplimente alimentare. Contabilă de meserie încearcă să-și facă treaba cât de bine poate. Fire închisă, timidă, Dawn vrea să se împrietenească cu colega ei, Natalie, cea mai populară din firmă. Oricât încearcă să se apropie de ea, Natalie o respinge ajungând la o formă de bullying destul de urâtă.
Dawn iubește mult țestoasele având o colecție impresionată atât acasă, cât și la birou. Totul se reduce la țestoase, comportament, caracteristici, chiar și desertul pe care îl pregătește reprezintă o țestoasă.
Ce fac când Colega de birou dispare?
Dawn este extrem de punctuală, din acest motiv Natalie este surprinsă când într-o dimineață nu o găsește în birou. Primește un telefon și singurul cuvânt auzit este ”Ajutor”. Natalie își dă seama că ceva s-a întâmplat cu Dawn și încearcă să afle ce anume.
Da, Dawn era o ciudată, colegii nu știau mare lucru despre ea, însă nu poți să nu fii șocat de dispariția unei persoane. La cererea inspectorului de poliție, fiecare încearcă să ofere cât mai multe detalii despre ea, însă informațiile oferite sunt puține și nevaloroase.
Cele mai multe detalii, le află inspectorul citind mailurile lui Dawn pentru o prietenă. Descoperă informații care îl vor ajuta să identifice criminalul și motivele acestuia. Sau poate scenariul pare prea perfect realizat?
E uimitor cum fiecare dintre noi ne transformăm în funcție de traumele nevindecate din trecut și în funcție de comportamentul celorlalți față de noi. Mulți ne dorim să fim acceptați și iubiți exact așa cum suntem. Însă ceilalți au pretenții și așteptări de la noi care ne determină să facem acte necugetate.
Pare o carte pe gustul meu. Iti recomand si Strainul din casa de Shari Lapena.
Multumesc de recomandare. Mereu descopar carti faine la tine
Cu siguranta pare o carte interesantă, am sa o pun si eu pe lista mea.