Să nu mă minți de Freida McFadden recomandare lectură

Să nu mă minți de Freida McFadden este cartea pe care am terminat-o în două zile. Dovada clară că dacă vrei să citești, îți faci timp. Organizarea este cuvântul cheie la mine. Și mă ajută și provocarea de anul trecut, și anume, să citesc zilnic minim de pagini.

Doar că acțiunea din cartea, Să nu mă minți, m-a determinat să întorc pagină după pagină. Fiecare pauză de la treburile zilnice era pentru lectură. Așa am finalizat 300 de pagini în două zile, printre alte activități. Mă ajută și faptul că am exercițiul cititului și reușesc să parcurg multe pagini ușor în timp scurt.

Să nu mă minți, cum secretele ne impactează viața

Mi-a plăcut tare mult această carte și recunosc că m-a prins de la primele pagini. O lectură plină de acțiune care te ține în suspans.

Tricia și Ethan sunt un cuplu recent căsătoriți și se află în căutarea casei visurilor. Găsesc un conac deosebit, departe de agitația orașului, care a aparținut unei psihiatre renumite, Adrienne Hale. Aceasta a dispărut fără urmă cu ani în urmă, iubitul ei fiind suspect că ar fi ucis-o.

Viscolul îi împiedică să părăsească conacul, așa că se văd nevoiți să petreacă acolo câteva zile. La început, casa pare înspământătoare, Tricia decide să citească o carte pentru ca timpul să treacă mai ușor. Cartea aleasă e de fapt cheia care deschide o încăpere secretă.

Casete cu înregistrări audio ale ședințelor psihiatrei

Tricia găsește o mulțime de casete audio, notate diferit și alege câteva să le asculte. Le ține departe de Ethan, ascultă doar ea înregistrări ale pacienților. Fiecare casetă nouă aduce noi detalii, și Tricia reușește să-și facă o imagine a ceea ce s-a întâmplat cu Adrienne.

O casetă va fi cea care o va șoca și va dezvălui misterul din jurul lui Adrienne. Ea a fost o bună psihiatră, însă ascundea secrete din viața ei personală care i-a schimbat destinul. Când ajunge să fie șantajată de unul dintre pacienți, trebuie să găsească o soluție pentru ca imaginea să nu îi fie afectată. Șansa face ca iubitul ei să fie atât de îndrăgostit de ea încât să accepte propunerea acesteia.

Însă nimic din ceea ce pare ușor și simplu la prima vedere, ajunge să se complice mai mult decât ar fi crezut. Decizii rapide trebuie luate, apoi consecințele acceptate.

Să nu mă minți sau să nu ascunzi prea multe secrete

Orice secret va ieși la iveală la un moment dat. Din păcate, un secret duce la altul și la tot mai multe într-un final. Cartea să vă fie un semn de atenție legat de secrete, dar și de a evita să fim manipulați din dragoste pentru a face ceva nepotrivit.

Puteți descoperi secretele și deznodământul cărții, citind cartea pe care o puteți comanda de pe Bookzone.

3 thoughts on “Să nu mă minți de Freida McFadden recomandare lectură”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.