Invitație Deschidere Centru de Frumusețe Farmec – 11-13 octombrie Cluj-Napoca

web_c_Hladi-0530

Despre produsele Farmec și despre cât de încântată sunt de ele, am tot scris. Acum am onoarea de a scrie despre deschiderea Centrului de Frumusețe Farmec.

web_c_Hladi-0517

”Centrul este situat pe strada București nr. 55 și va cuprinde un magazin de comercializare a produselor, dar și un spațiu destinat ședințelor de dermoanaliză gratuită pentru clienții care ne trec pragul și o zonă de așteptare modernă, unde clienții vor putea servi o cafea sau un ceai. În plus, centrul va avea și o mini sală de evenimente, dotată cu toate uneltele necesare desfășurii evenimentelor.
Având în vedere proximitatea de fabrică ( parter bloc Spray), ne-am dorit să oferim o experiență completă atât clienților clujeni, dar să fim pregatiți și pentru grupuri de turiști străini care doresc să cumpere produsele noastre și să le ofere cadou.”

web_c_Hladi-0509

Centrul de Frumețe Farmec va fi un loc în Cluj pe care să îl recomanzi cu plăcere!

Magazinul se va deschide în data de 11 octombrie, iar în weekend-ul 11- 13 octombrie va fi desemnat un weekend aniversar în care vom activa promoția specială : #checkinforbeauty!

Această promoție presupune un checkin publicat pe facebook aici : https://www.facebook.com/pages/Magazin-Farmec/1391851331044868 alături de hastagul #checkinforbeauty! Dacă faci acest lucru și intri în magazin, vei primi un cadou din partea Farmec. Practic, orice checkin în weekendul aniversar, vă aduce un cadou!

Haideți în weekend să le luăm toate cadourile!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.