Cele două vieți ale Lydiei Bird de Josie Silver recomandare lectură

Există cărți menite să ne ajute să apreciem mai mult ceea ce avem. Rândurile din cărți ne pot ajuta să vedem lucrurile cu alți ochi. De multe ori, o anumită lectură o parcurgem la momentul potrivit. Mi-am propus ca anul acesta să citesc zilnic minim 50 de pagini. Au fost zile bune și cărți și mai bune când citeam și câte 300 de pagini pe zi. Despre toate cărțile citite de mine, puteți citi review-uri pe acest blog de lifestyle.

Am pentru voi o nouă recomandare lectură care sunt sigură că vă va plăcea. Cele două vieți ale Lydiei Bird de Josie Silver e o poveste despre dragoste, despre iubirea dincolo de orice pentru partener. Dar e și despre durere, dor nespus și multe gânduri.

Cele două vieți ale Lydiei Bird,

recomandare lectură

Nu știu cum se face sau de ce iubirea trebuie să implice dor, suferință, neîmpliniri. Poate pentru a învăța să o apreciem la adevărata valoare.

Lydia este cu Freddie de când erau copii. Iubirea dintre ei este la fel ca în prima zi. Un singur moment de neatenție și totul se spulberă. Azi discutau despre nuntă și viitor, mâine ea pregătește înmormântarea lui.

Vestea morții lui este un șoc pentru Lydia. Nu reușește să treacă peste acel moment și își dorește doar ca el să fie din nou cu ea. Imposibil pare. Lydia descoperă că îl poate aduce înapoi în visurile ei atunci când optează pentru pilulă de somn. Atunci el e iar cu ea. Și așa începe Lydia să trăiască în două lumi paralele, una în care viața continuă alături de Freddie, și viața reală.

recomandare lectură

Un vis frumos, dar e totuși doar un vis

Visul e frumos pentru că acolo e posibil totul. Realitatea pare mai ușor de înfruntat când știi că, în vis, te vei reîntâlni cu iubirea vieții tale. Acolo viața continuă în cel mai frumos mod posibil.

Să viseze la viața cu el a fost șansa ei de a ieși din depresie. Însă nici aceasta nu este soluția ideală decât pe termen scurt. Pentru că viața este despre realitate și despre a învăța să trăiești trecând peste greutăți. Decizia urmează să fie luată și trebuie să aleagă varianta potrivită.

Nu ne putem hrăni la nesfârșit cu iluzii. Viața este frumoasă și trebuie să o trăim. Este normal să suferim după o pierderea omului drag. Trebuie să ne alocăm timp pentru a jeli, pentru a suferi. Însă viața continuă și cu siguranță asta și-ar dori partenerul iubit.

Cred că aceasta este frumusețea vieții. Să ai puterea de a merge mai departe indiferent de provocări! Te-ar tenta să citești această recomandare lectură, Cele două vieți ale Lydiei Bird?

5 thoughts on “Cele două vieți ale Lydiei Bird de Josie Silver recomandare lectură”

  1. Ce curioasă m-ai făcut! Mai ales că o carte de genul acesta este foarte potrivită pentru mine în această perioadă. Mi-am notat titlul și autorul, o voi căuta.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.