Ce te face să-ţi pierzi capul?

Ce te face să-ţi pierzi capul?Nu te gândi la sufletul lui delicat, la firea lui generoasă. Ce parte a trupului lui îţi dă frisoane? Precis vrea şi el să ştie: va înţelege mai bine ce fel de femeie eşti şi ce fel de amant trebuie să fie.

Podoaba capilară

Eşti o sentimentală cu preocupări intelectuale. Te tentează senzualitatea, dar sexul pur, brutal te cam sperie. Dar cine spune că romantismul nu mai are farmecul lui?

Ochii

Ce romantică incurabilă eşti! Dintr-o privire te-a dat gata! Prin slăbiciunea asta pentru ochi „ferestre ale sufletului” ai putea părea uşor desuetă., uşor naivă. De fapt, ea te face plină de vino-ncoace.

Urechile

Eşti o adevărată ştrengăriţă: numai farse în dragoste, amantă rebelă, mare amatoare de comentarii picante. Bine ar fi ca şi iubitul tău să şe guste, altfel…

Gura

Eşti o senzuală dezlănţuită, adori buzele voluptoase şi mângâierile care te pun pe jar. Din punctul tău de vedere, preliminariile sunt aproape mai importante decât sexul în sine.

Gâtul

La un bărbat, apreciezi cel mai mult forţa, latura asociată cu termeni ca mascul-masculin-performant. În tot cazul, aspectul viril este cel care te face să capitulezi. Eşti femeie până în vârful unghiilor.

Pectoralii

Îţi place tipul protector – îţi dă sentimentul că te învăluie cu forţa lui calmă. Te simţi bine în umbra lui, topită de admiraţie…

Abdominali

Cel mai mult apreciezi la el răbdarea şi forţa interioară. Pentru tine, bărbatul adevărat este solid ca o stâncă – în orice moment, te poţi baza pe el.

Pântecele

Cauţi, la un bărbat, forţa vitală. El te face să vibrezi, să trăieşti cu intensitate. Este un amestec de sexualitate şi tandreţe dulce, care te face să îţi pierzi cu uşurinţă capul.

Sexul

Eşti o femeie directă, amatoare de sex, crudă şi caustică, ştii să apreciezi, la un bărbat, ce are el mai bun. Şi apoi, instrumentul acesta atât de schimbător, de mobil este chair fascinant…

Fesele

Eşti încarnarea tipului femeii senzuale: orice experienţă se consumă până la capăt. Îţi place mult să conduci şi să te laşi condusă. Şi în jocul sentimental, şi în jocurile sexuale.

Bicepşii

Ah, atleţii şi forţa lor brută! Cum ştiu ei să te răscolească şi cât de mult îţi place!

Mâinile

Simţul estetic este cel care te conduce. La un bărbat te atrage, întâi de toate, delicateţea. Cum este el ca partener de sex? Îţi place mai mult să îţi imaginezi decât să afli: fantasmele sunt partea cea mai interesantă a erosului.

Coapsele

Bărbatul solid, cu picioarele înfipte pe pământ – la propriu şi la figurat. Pentru el, eşti gata să intri în pielea femeii-copil. În partidele voastre de sex, este convins că el face legea. Nici nu observă că tu o „interpretezi”!

Pulpele picioarelor

Ca să fie pe gustul tău, un bărbat trebuie să te surprindă mereu. Mai ales, în pat, imaginaţia lui trebuie să fie inepuizabilă. Aşadar, slăbiciunea ta este tipul sportiv, hiperactiv, mereu „pe arcuri”.

Laba piciorului

Îţi plac bărbaţii care au caracter. În jocurile de alcov eşti plină de inventivitate, aşa încât, ca să poată ţine pasul cu tine, iubitul tău trebuie să aibă şi o personalitate puternică.

Îţi plac mai multe…

E prea de tot! Dar, în sfârşit, orice este posibil – eşti tipul marţian: tu „inventezi” relaţiile dintre cele două sexe. Şi, cu o personalitate ca a ta, aventura în doi este întotdeauna ceva ieşit din comun.

2 thoughts on “Ce te face să-ţi pierzi capul?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.