Surpriză de Crăciun – card cadou de la Ego Studio!

ego studio

În această goană după cadouri, în disperarea de a oferi un cadou frumos, util, practic, nici nu mai știm ce să alegem pentru cei dragi. Încercăm să ne amintim ce am oferit anul trecut cadou, ce preferințe are persoana pentru care cumpărăm cadoul. Ne-ar plăcea să se bucure, să profite de el, să se laude cu el, să aducă relaxare si bucurie. Și ce poate fi mai bine primit în aceste momente decât un card cadou la un salon de înfrumusețare?

Nimic nu te poate relaxa mai mult decât câteva ore de răsfăț, ore doar pentru tine, pentru a da o nouă culoare părului tău, o nouă tunsoare, o nouă culoare manichiurii. Haideți să recunoaștem, o schimbare e mereu bine venită.

Eu m-am bucurat enorm când am primit acest card-cadou, nu am mai stat deloc  pe gânduri și am sunat la salon pentru a-mi face programare la Tomi.  Știam că vreau o schimbare de tunsoare, nu de culoare, încă, și am așteptat cu nerăbdare finalul. De fiecare dată când merg la un stylist nou, am emoții. Acest lucru nu s-a întâmplat cu Tomi, a ascultat cu răbdare și atenție ceea ce îmi doresc, și a început să-și facă treaba distrăgându-mi atenția de la păr. La sfârșit, am fost mai mult decât încântată. Era exact ceea ce îmi dorisem! Încântată de acest nou look, am decis să fac și o ședință foto împreună cu Ciprian Rusu. Dar despre el și ședința foto o să vă povestesc în alt articol. Apropo nu uitați de concursul organizat de el, detalii aici.

ego

ego studio 1

În momentul în care o femeie pășește într-un salon de înfrumusețare, zâmbetul îi apare pe buze, uită de toate și doar se relaxează, se lasă răsfățată de profesioniști. Și atunci te întreb, nu merită femeia din viața ta un astfel de card cadou? S-ar bucura mai mult decât de orice alt cadou. Cadoul perfect e atât de aproape de tine și sigur nu vei da greș. Cardurile-cadou te așteaptă la Salonul Ego-Studio în Cluj, pe strada B.P.Hașdeu, nr. 117. Cardurile-cadou sunt valabile o lună de zile de la data achiziției.

 Spor la alegerea cadourilor, cumpărături inspirate! 

2 thoughts on “Surpriză de Crăciun – card cadou de la Ego Studio!”

  1. Un card-cadou la un salon este o idee foarte buna, am sa-i traduc in germana cateva propozitii de aici prietenului meu, si asa m-a intrebat aseara daca vreau ceva anume de Craciun sau ma las pe mana lui :)) Glumesc acum, insa e adevarat, o zi la salon ne relaxeaza, ne infumuseteaza, avem mai multa incredere in noi si ii surprindem si pe baietii din viata noastra. 🙂 Iar aprecierile nu vor intarzia sa apara!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.