Cadouri de casă nouă – sugestii și idei

14

Cadouri de casă nouă – bucuria de a fi acasă

Cadouri de casă nouă primim când ne mutăm acasă. Dar asta nu ne împiedică să ne facem și noi cadouri pentru casa noastră. O casă are nevoie de multe decorațiuni. Unele utile, altele doar de decor. Noi am primit diverse cadouri de casă nouă. Toate au fost bine primite. Toate și-au găsit un loc în casă.

Nu e greu să cumperi cadouri de casă nouă. E important doar să pui accentul pe calitate. Indiferent pentru ce optezi, alege un lucru de calitate. Astfel ca în timp el să se păstreze ca nou. Vă dau câteva idei de cadouri, o combinație între ce am primit și ce am oferit. La o casă nouă sunt multe necesare, așa că nu prea poți da greș.

Ghid de cumpărare cadouri pentru casă nouă

Alege cu atenție. Optează pentru calitate. Dacă nu ai idei, oferă un voucher cadou. Dacă încă nu ai fost la ei acasă, alege decorațiuni în nuanțe de nude. Dacă ai fost deja acasă, atunci știi exact ce să oferi.

Nu cunosc pe nimeni care să nu fie fan fotografii. Toți avem poze de la evenimente sau din vacanțe. E frumos să ne înșirăm prin casă. Însă toate pozele frumoase, au nevoie de rame foto. Eu ofer mereu rame foto drept cadou. De la cele vesele și colorate, până la cele  elegante metalice.

cadouri de casă nouă

E bine să ai un ceas la îndemână. Acasă nu avem ceasul pe mână sau telefonul în apropiere. Un ceas de perete îmbină utilul cu plăcutul. E un cadou practic, arată frumos,  e obiect de decor.

cadouri de casă nouă

 • ustensile de bucătărie – set față de masă cu mănuși

Mi se par cadourile cele mai utile. O bucătărie are nevoie de multe ustensile. Dacă știi că gazda gătește, acestea reprezintă un cadou bun. Însă dacă nu sunt pasionați de gătit, optează pentru alt cadou.

 • ghivece decorative din ceramică pentru flori

Pervazele sunt pline de ghivece cu flori. Însă ele arată mult mai bine în ghivece de ceramică colorate. Sunt vesele, arată bine și schimbă mult încăperea.

cadouri de casă nouă

 • pahare de vin/șampanie

Eu m-am bucurat de fiecare dată când am primit pahare. De vin, de șampanie, de apă, colorate sau simple. Îmi place toate și sunt necesare la o casă nouă.

 

 • mici decorațiuni

Aici mă refer la vaze, sfeșnice pentru lumănări, un tablou mic, o oglindă cu ramă aparte. Chiar și un preș de intrare, coroniță pentru ușa de la intrare.

 • cărți despre hobby-urile lor

Dacă îi cunoști bine, le poți oferi cărți cadou. Poți opta pentru acele enciclopedii și albume cartonate, cu imagini frumoase. Întotdeauna o carte este un cadou minunat. Eu le primesc cu cel mai mare drag.

 • desert home made și o șampanie

Un desert home made este întotdeauna o bună alegere. Acest desert trebuie însoțit de o șampanie. Casa nouă trebuie să fie plină de musafiri și bună dispoziție.

Cadourile de casă nouă sunt perfecte pentru a sărbători noua casă

cadouri de casă nouă

Prin cadourile noastre, îi ajutăm pe cei dragi să-și creeze un spațiu minunat. Putem oferi cadou, obiecte de decor, obiecte pentru bucătărie sau decorațiuni pentru grădină. O idee bună o reprezintă și un coș cu bunătăți diverse.

Voi ce cadouri ați primit de casă nouă? Ce cadouri oferiți cuiva care s-a mutat ”acasă”?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

 1. Ca si cadou de casa nu nu stiu daca mi-ar place sa primesc decoratiuni pentru ca experientele anterioare mi-au dovedit ca o asemenea alegere aduce cu sine, deseori, o nepotrivire de stil dintre cadou si restul casei. Cel mai mult mi-ar place sa primesc insa plante decorative care nu au nevoie de multa apa 🙂

 2. cam ce-am cumparat eu pe postd e cadouri de casa de noua de-a lungul timpului? Electrocasnice mici, textile pentru dormitor sau baie, seturi de pahare sau farfurii, elemente de decor si chiar plante in ghiveci. In general incerc sa tin cat mai mult cont de personalitatea locatarilor.

 3. acum sunt multe magazine cu cadouri specifice casei, nu stiu… cred ca imi plac mult clopoteii de vant si chiar am oferit cativa deosebiti!

 4. Cadouri de casa noua!?
  Am oferit multe cadouri de casa noua: lenjerii, mai ales, icoane, seturi de oale sau tacamuri… dar nu-mi amintesc deloc ce-am primit eu… Pesemne ca n-a avut valoare sentimentala, daca n-am retinut!
  Si-mi spun acum ca, pe viitor, voi renunta la cadouri cu pret, in favoarea cadourilor de suflet!

 5. Eu am o pasiune pentru ceasurile de perete, mi se pare că arată atât de bine acolo și mi-e și mai ușor să țin evidența trecerii orelor. Cadouri de casă nouă ar trebui să mă pregătesc în curând să ofer unei prietene ce s-a legat la cap de curând. Așa că mă bucură sugestiile de aici.

 6. Sa spun drept in mare parte am uitat ce-am primit cadou. Ori le-am spart (cazul paharelor, farfuriilor) ori nu le-am folosit niciodata (desfacator de conserve cu motor) ori praful s-a asternut peste sinapsele mele.

Leave A Reply

Read previous post:
Povestea unei vieți
Povestea unei vieți de Aharon Appelfeld recomandare lectură

Povestea unei vieți de Aharon Appelfeld Povestea unei vieți, cartea care m-a atras prin titlu. Nu citisem niciun review. Nu...

Close