Brățările – noua mea obsesie!

ambalaj 1

Fiecare femeie are o obsesie, unele sunt înnebunite după pantofi, altele după poșete, altele după bijuterii, mă rog fiecare cu plăcerea lui. Bărbații ar fi tentați să spună că  toate femeile sunt înnebunite după pantofi, haine, genți, accesorii, și lista ar putea continua.

Eu anul acesta a făcut o obsesie pentru accesorii, adică brățări, multe, multe brățări colorate și cât mai interesante. Și am început să întreb în dreapta și în stânga, să caut pe internet și pe rețelele de socializare. Și am găsit câteva fete istețe, foarte harnice, care fac lucruri tare frumoase.

De la Două Fetițe am comandat cele mai multe brățări, un set a fost făcut la comandă după ideile mele și a ieșit mai frumos decât mă așteptam. Au niște brățări foarte frumoase, sunt foarte bine lucrate și în funcție de dorințele fiecăruia, se poate modifica. Prețurile sunt relativ mici, iar livrarea rapidă. Iar mai nou, la comenzile de peste 50 lei, primiți cadou o brățăra. Ambalajul este deosebit!

comanda 1

A doua mea comandă, deși nu sunt mare fan perluțe, aceasta mi-a plăcut tare mult, iar cele albastre sunt preferatele mele, le port aproape în fiecare zi.

a doua comanda

Brățările de la Corina sunt interesante, bine lucrate, cu tot felul de detalii care mai de care mai drăguțe. Livrarea se face personal în Cluj, prin poștă în țară.

bratara mov

bratari albastre

Și după ce am terminat, deocamdată, cu brățările, am trecut la ”coliere”. Nefertiti Jewellry are foarte multe astfel de accesorii drăguțe, se vede că se lucrează la ele cu mult drag. Cerceii i-am primit cadou, așa-i că sunt tare drăguți? Colierul cu pisica m-a atras ca un magnet de când l-am văzut, și apoi am ales ceva pe albastru, că tot am atâtea brățări albastre.

colier

Voi purtați brățări? Ce fel de brățări vă plac și de unde comandați?

11 thoughts on “Brățările – noua mea obsesie!”

 1. eu port din pietre semipretioase. am … muuulte 🙂 nu am mai comandat de nicaieri, pt ca am inceput sa mi le fac singura. 🙂 ultima data cred ca am luat de pe chicvictim.ro

  Reply
 2. Și pe mine m-a apucat “febra” brățărilor anul acesta, eu care nu prea le aveam cu accesoriile 😛 Deja mi-am luat niște brățări, am și 2-3 făcute de mine și acum mai vreau în plus :))

  Reply
 3. Roxana – anul trecut dacă mă întrebai, nici nu vroiam să aud de așa ceva. Acum am o grămadă de astfel de accesorii. Îmi plac cele care sunt finuțe și bine realizate, arată bine multe, multe.

  Reply
 4. Și mie îmi plac brățările și colierele, cele handmade mai ales. Nu am multe, doar o selecție numai cu ceea ce îmi place cu adevărat. Unele le-am primit cadou (yey me, nu a trebuit să mai plătesc pentru ele), iar restul sunt cam de peste tot (unele din Grecia, altele de prin diferite locuri din România), deci nu aș putea spune cine anume le-a creat. Dar obsesia mea are legătură cu tot ce e material textil (genți și gentuțe, pălării și eșarfe și chiar accesorii precum bijuteriile, plus păpușile textile – deși este o denumire ciudată).

  Reply
 5. Alexandra – acum că zici de Grecia, îmi dau seama cam câte brățări puteam să-mi cumpăr din Spania, acolo erau o grămadă de accesorii. Eșarfe și eu am foarte multe, am mers pe principiul ”din fiecare oraș vizitat, câte o eșarfă”. Anul acesta am o pasiune pentru poșetele plic, și chiar mi-am luat 2 din material textil.

  Reply
 6. Din cate observ, si sper sa nu ma insel, nu doar ca iti plac enorm de mult, dar incepe sa se contureze si o colectie frumoasa de astfel de accesorii 😀

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.