Rețetă Bomboane Bounty – dieta Montignac

colaj-bounty-montignac

Weekend-ul a început cu o nouă provocare. Adaptarea bomboanelor Bounty pentru a fi conforme, potrivite dietei Montignac. Această rețetă este potrivită fazei II, faza de menținere, fulgii de nucă cocos având un indice glicemic mai mare.

De ce vă recomand vă preparați aceste bomboane Bounty?

Vă veți bucura de un desert:

  • sănătos
  • aromat
  • rapid

Ingrediente necesare:

2 ouă

3 linguri de pulbere de ștevie Green Sugar

250 grame fulgi nucă de cocos

250 grame ciocolată neagră

30 grame unt

Îmi plac la nebunie rețetele cu ingrediente puține și gramaje corecte!

Mod de preparare:

  • Mixăm bine ouăle cu pulberea de ștevie și adăugăm 200 grame fulgi de nucă de cocos.

aluat-cocos

  • Cu ajutorul unei lingurițe, luăm aluat/compoziție și formăm în palmă mici biluțe. Vă recomand să le faceți mai mici.

bounty-in-tava

  • Biluțele formate le punem în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  • Dăm tava la cuptor pentru 20-25 minute, la 180ºC. Le scoatem din cuptor, când sunt frumos rumenite.

bounty-coapte

  • Topim ciocolata cu untul pe baie de aburi. Dăm prin ciocolata topită biluțele de cocos și apoi din nou prin fulgi de nucă de cocos.

bomboane-bounty

Mie îmi place mult nuca de cocos și ador deserturile cu fulgi de nucă de cocos.

Cum toate bomboanele și deserturile pe care le găsim în magazine/cofetării sunt extrem de dulci și le lipsește cu desăvârșire gustul, aroma. Încerc, în limita timpului disponibil, să îmi prepar acasă toate deserturile preferate, dar într-o variantă sănătoasă!

bounty-montignac Vă tentează să încercați această rețetă? Ați încercat o altă rețetă de bomboane Bounty? Puteți să îmi lăsați într-un comentariu rețeta voastră!

 

24 de comentarii la „Rețetă Bomboane Bounty – dieta Montignac”

  1. Precis sunt foarte bune, mai ales daca nu le pui nuca de cocos. Mie chiar nu-mi place, si e bine ca stiut ca are indice glicemic mare, si asa o evitam, de-acum nici sa n-o mai vad in ochi!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.