Aventuri cu tricicleta

 

trikes-for-1-year-old-girls-854x1024

Fiecare nouă zi reprezintă o nouă aventură împreună cu nepoțica mea, Karina. Zilele trecute, ne plimbam prin cartier tot admirând un cățel rătăcit și o pisică jucăușă, când apare pe stradă prietena, Karinei, frumoasa Kincsö cu noua ei achiziție și mi-am adus aminte că mă uitasem și eu zilele trecute la triciclete copii și chiar mă gândeam dacă și Karinei i-ar plăcea una. Karina a fost extrem de fericită să-și revadă prietena, dar mai ales și-a dorit să încerce noua achiziție. A fost destul de greu să împăcăm două fetițe cu o singură tricicletă, încercând să le explicăm că prietenii își împart jucăriile și lucrurile.

Seara, despărțirea a fost destul de grea, Karina nu mai dorea să înapoieze tricicleta, Kincsö își dorea tricicleta înapoi, și bineînțeles că am plecat doar după ce a smuls de la mine promisiunea că îi voi cumpăra și ei o tricicletă frumoasă și roșie, și repede, că tot se apropia ziua ei de naștere. Am promis, am dus copilul la părinți și ca o mătușă bună și responsabilă, am început să caut pe net, da, ați ghicit, triciclete minunate.

M-am așezat confortabil la birou și am intrat pe site-ul Noriel, de unde îi cumpăr majoritatea jucăriilor pentru că au o varietate mare de produse, pentru toate vârstele și pentru toate mofturile. Ore întregi mi-am petrecut navigând pe internet și căutând tricicletă pentru Karina, mi-am amintit de tricicleta pe care am avut-o în copilărie. Era din structură metalică, cu șezut de culoare mov, cu un ghidon rigid, era a mea și era cea mai frumoasă. Cred că aș putea să o găsesc prin pod, printre alte jucării care îmi amintesc de copilăria mea. Ah, cât de departe e ea, acum…

Prin Karina, îmi retrăiesc copilăria, îmi aduc aminte de jucăriile mele, de jocurile pe care le jucam și încerc să-mi fac timp să mă joc cu ea. M-am decis cu greu asupra unui model, cât despre culoare a fost extrem de ușor, știam că își dorește o tricicletă roșie! Am ales un model drăguț și practic, potrivit vârstei ei. Acest model din construcție metalică, este robust și rezistent, iar bretelele cu prindere în 5 puncte asigură o foarte bună siguranță. Mânerul ergonomic se poate regla pe înălțime, parasolarul este detașabil, la fel ca și bara de siguranță. Tricicleta este dotată cu sistem de blocare/deblocare a pedalelor roată liberă (free wheel) și are și suport pentru  susținerea picioarelor care este pliabil. Coșul de jucării este detașabil, acolo Karina își va pune păpușile și le va scoate la plimbare.

Achiziția triciletei de copii a însemnat un bun și nou pretext de a merge în parc, un motiv bun de a petrece timp de calitate împreună! Ea se  bucură de plimbare, noi ne bucurăm de bucuria ei, și fiecare zâmbet al ei, ne umple de energie!

Sursă foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.