De unde ne achiziţionăm accesorii unice?

lorelaiÎmi place să-mi cumpăr lucruri unicat, mai deosebite decât ceea ce găsim în magazinele din mall-uri. Merg foarte rar prin mall-uri deoarece preţurile sunt nesimţite pentru proasta calitate a produselor oferite.

Stau destul de mult pe internet şi aşa am găsit câteva persoane deosebite care au ca şi pasiune crearea de lucruri frumoase, unicat!

Prima dată am descoperit-o pe Lorelai.

Vă recomand să intraţi pe blogul ei pentru a citi povestea fiecărui accesoriu creat cu pasiune şi mult drag. Pe pagina ei de Facebook veţi găsi broşe, bentiţe, papioane, agrafe, cordoane, invitaţii de nuntă şi multe alte lucruşoare foarte drăguţe. Nu ai cum să nu găseşti ceva pe placul tău, îţi garantez că sigur vei comanda câteva lucruşoare! Iar preţurile sunt mai mult decât accesibile.

Eu mi-am luat două bentiţe, una pe mov cu o floare mov şi o pană albă, una cu două flori superbe de culoarea piersicii şi o broşă minunată! Mi-a plăcut foarte mult că au fost ambalate într-o cutie neagră cu auriu şi legată cu o fundiţă. Iar felicitarea fluturaş care cuprindea mesajul “Să le porţi cu drag, Lorelai!” mi-a adus un zâmbet pe buze! Toate aceste mici detalii contează, chiar foarte mult!

Lorelai m-a ajutat să o găsesc pe Camelia Lavinia. Pe pagina de Facebook a Cameliei am găsit cele mai frumoase poşete, plicuri deosebite, lucrate cu multă dragoste. Camelia lucrează doar cu piele naturală şi bumbac. Veţi găsi modele deosebite, în diferite culori, cu diferite aplicaţii. Preţurile sunt pe măsura calităţii produselor.  Eu am ales trei modele, acum aştept cu nerăbdare să ajungă la destinaţie.

plic mov

plic trandafiri

plic dantela

 Azi dimineaţă am avut o surpriză plăcută. Am aflat că prietena mea Helga, cea care s-a ocupat de florile de la nuntă, şi-a descoperit o nouă pasiune. Pe pagina ei, am găsit nişte papioane foarte drăguţe, că tot sunt la modă acum, şi nişte guleraşe din dantelă albă, neagră şi crem cu diferite aplicaţii.

guler dantela

guler negru

papion

Voi ce pagini deosebite  îmi recomandaţi ?

Aţi comandat deja aceste produse, aţi fost mulţumite/mulţumiţi?

1 thought on “De unde ne achiziţionăm accesorii unice?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.