7 lucruri de care nu trebuie să uiți niciodată

Respectul față de o persoană se câștigă prin mici detalii, comportament adecvat și am observat, în ultimul timp, că oamenii se respectă tot mai puțin. Delăsarea, indiferența față de propria persoană spune mult despre tine, ca invidiv.

E adevărat că toată lumea e într-o goană nebună după bani, timpul nu ne ajunge niciodată pentru tot ce avem de făcut, dar e important să nu uităm de propria persoană. Întotdeauna este altceva prioritar, întotdeauna este altceva pe primul loc și nu e bine deloc.

Indiferent cât de ocupată am fost, indiferent cât de obosită și pe fugă sunt, există câteva detalii de care nu uit niciodată. Faptul că te îngrijești de fizic și psihic arată cât de mult te respecți și cât de mult îi respecți pe cei din jurul tău.

7 lucruri de care nu uit niciodată

  1. îngrijirea tenului – chiar dacă uneori dimineața te trezești târziu sau seara ești extrem de obosită și ajungi târziu acasă, nu neglija niciodată curățarea și îngrijirea tenului. Demachiantul și crema de zi/noapte sunt nelipsite și trebuie folosite cu regularitate, odată ce ai înțeles rolul lor, dă-le posibilitatea să-și facă treaba.
  2. aroma preferată trebuie să te însoțească mereu – indiferent că vorbim de femei sau de bărbați, am fost surprinsă plăcut când am constatat că folosim această licoare magică care ne face să întoarcem capul unii după alții, ne lasă cu întrebarea pe buze ”oare de care e?” ”oare ce folosește?”
  3. evită să porți sandale dacă picioarele tale nu sunt îngrjite – am susținut mereu că o femeie nu trebuie să uite niciodată de pedichiură indiferent de anotimp. Vara când toată lumea poartă sandale, ar trebui să aibă oja impecabilă, tălpi îngrijte și călcâie curățate, spun mult despre tine;
  4. părul mereu curat – eu am părul lung de ani buni și știu cât de greu e să-l îngrijești, cât de mult timp îți ia îngrijirea lui, dar mi-am asumat asta atunci când am decis să îmi las părul lung. Folosesc produse destinate tipului meu de păr și rezultatele se văd făcându-mi treaba mai ușoară.
  5. make-up-ul natural – am fost întotdeauna adepta machiajului natural și susțin că o femeie nu trebuie să apară în fața soțului, prietenilor, musafirilor, nemachiată. E adevărat că fiecare femeie este frumoasă în felul ei și cât mai natural, dar eu vorbesc strict doar de conturarea feței, mascarea anumitor imperfecțiuni, scoaterea în evidență a ochilor și a buzelor. Chiar dacă nu avem timp fizic să ne plimbăm prin magazine, găsim aici tot ce avem nevoie, așa că nu mai avem scuze.
  6. nu purta haine necălcate – deși nu îmi place să calc, dar nici să port haine mototolite și șifonate, așa că îmi aloc o după-masă doar pentru călcat. Stația de călcat îmi face treaba mai ușoară, ascult muzică sau o emisiune pe laptop în reluare și nici nu îmi dau seama cum trece timpul și termin de călcat.
  7. nu purta pantofi murdari sau deteriorați – scuza tuturor este că se grăbesc atunci când ies din casă, în fuga spre birou sau spre o întâlnire, tocmai de aceea vă recomand să vă curățați încălțămintea atunci când ajungeți acasă. Folosiți cu încredere și cu conștiinciozitate produse pentru îngrijirea pantofilor pentru a le prelungi durata de folosință și a vă bucura de ei ca noi, timp cât mai îndelungat.

Toate aceste mici detalii fac diferența și dezvăluie cât de mult de îngrijești și te respecți. Nu trebuie să vedeți toate acestea ca pe o corvoadă, ci ca pe un moment de relaxare, îngrijire și preocupare față de propria persoană!

Foto

10 thoughts on “7 lucruri de care nu trebuie să uiți niciodată”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.