De ce ai nevoie de placa de creponat părul?

14

Placa de creponat părul – un must have pentru femei

Placa de creponat părul este un aparat de stilizare al părului care nu ar trebui să ne lipsească. Eu am părul lung și am mare grijă de el. Însă nu e suficientă doar îngrijirea lui, este nevoie de atenție și la stilizare. Îmi sunt necesare aparatele de aranjat al părului. Ele nu îmi lipsesc nici în vacanțe.

Veți spune că uscătorul de păr este un must have. Și vă dau dreptate. Însă nu este singurul. Placa de creponat are multe întrebuințări și vă poate fi de ajutor. Am să vă explic și cum.

De ce ai nevoie de placa de creponat părul?

Am susținut întotdeauna că un păr frumos, trebuie aranjat. Prin urmare, nu e suficient să-l îngrijim. El trebuie și aranjat. Ne vom simți mai frumoase, vom avea mai multă încredere în noi.

  • Mai mult volum

Părul meu este lung, însă destul de greu și lipsit de volum. Și eu îmi doresc volum, un păr bogat. Pot crea această iluzie cu ajutorul plăcii de creponat. Creponez cu răbdare suvițe mici de păr, doar la rădăcină. Astfel obțin volumul dorit pentru câteva zile bune, chiar dacă este prins cu agrafe sau în coadă de cal.

Alege cea mai bună placă de creponat părul pentru a avea rezultate de lungă durată. În plus, merită să investești într-o placă de la un brand renumit. Consider-o o investiție pe termen lung pentru tine!

  • Un păr aranjat în orice moment

Placa de creponat părul ne poate ajuta să obținem look-uri diferite. Trebuie doar să ne lăsăm imaginația să zboare. Ideile vor veni în timp ce ne jucăm cu părul. E ușor de luat în bagaj, eu nu plec fără ea în vacanțe.

Cu ajutorul plăcii de creponat, poți realiza chiar și bucle, dacă ai răbdare și dexteritate.

  • Spălări mai rare – economii

Un păr cu volum înseamnă un păr care se îngrașă mai greu. Persoanele care au păr cu tendință de îngrășare și trebuie să se spele des pe păr, vor fi cele mai încântate. Eu obișnuiam să mă spăl la 2 zile, maxim 3. Înseamna mult timp la dispoziție, produsele pentru spălare și îngrijire parcă se evaporau. Uscarea și aranjarea lui necesita mult timp. Acum, e suficient să-l spăl la 5, chiar 6 zile. Părul are același volum și arată aranjat ca și în prima zi. A fost cea mai bună investiție pe care am făcut-o pentru mine!

Da, recomand placa de creponat părul!

Eu folosesc placa de creponat părul foarte mărunt. Dar puteți opta și pentru cea cu fațete interschimbabile. Cu ajutorul lor, poți crepona părul în stiluri diferite.

Ați folosit placa de creponat părul? Vă place cum arată părul creponat? Nu-i așa că este un accesoriu care nu ar trebui să lipsească niciunei femei? Iată o bună idee de cadou de Dragobete sau 8 martie 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    sa stii ca placa de creponat nu am, dar a fost o vreme cand mi-ar fi placut sa imi creponez parul. Nu pe tot, doar cateva suvite. Chiar as fi curioasa cum imi sta cu asa coafura.

  2. Am cred ca o luna de cand mi-am luat si eu placa de creponat, am avut una in trecut, am vandut-o si acum am simtit nevoie sa imi iau o alta. Chiar am observat si eu ca parul mi s-a ingrasat mult mai greu

  3. Cred ca l-am creponat de 2-3 ori maxim. Într-adevăr se îngrașă mai greu și are mai mult volum. Dar, de mai bine de 6 luni încerc sa evit căldură pentru parul meu.

  4. Eu folosesc destul de des placa asa ca imi surade ideea sa incerc sa vad cum mi-ar sta cu parul creponat. Sa stii ca l-as spala putin mai rar si ar fi un lucru bun asta

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
fonduri de ten
Top 3 fonduri de ten preferate

Încearcă fonduri de ten pentru a găsi idealul Există o mulțime de fonduri de ten pe piață. Cum să alegi...

Close