Salut Sanatate De Weekend

Intr-o lume in care esti mereu pe fuga si tentat sa ai o alimentatie neechilibrata, te ajutam cum sa te mentii in forma, te invatam cum sa ai grija de sanatatea si corpul tau, recomandandu-ti diete si exercitii fizice, chiar si pe drumul spre job.

Salut Cultura De Weekend

Cu totii asteptam week-end-ul atunci cand problemele de la job ne coplesesc. Cea mai buna metoda este sa incercam sa ne relaxam citind o carte buna, iesind la un film sau un concert, de ce nu chiar la o piesa de teatru? Si daca nu stii ce sa alegi, noi iti sarim in ajutor si iti recomandam o carte, un film, un eveniment cultural.

Salut Turism De Weekend

Ca sa ne eliberam de energia negativa acumulata la job sau de la aparatele electronice, va recomand sa iesiti in natura. Iar daca nu stii unde sa mergi, sau cat de departe e destinatia dorita, urmareste-ne sau aboneaza-te la site-ul nostru ca sa fii mereu la curent cu locuri ce merita a fi vizitate, atat in tara cat si peste hotare, starea drumurilor, unde te poti caza sau unde poti servi bucate traditionale.

Salut Mix De Weekend

Pauza ta pentru a zambi. O rubrica creata sa te faca sa zambesti, sa afli lucruri noi si interesante, din domenii variate: istorie, animale, sport, activitati de weekend, top-uri, sfaturi si idei practice.