Rezervă – Prințul Harry recomandare lectură

Rezervă – Prințul Harry este o carte tare controversată pe care mi-am dorit să o citesc. Auzisem mult despre ea, părerile erau împărțite. Și din acest motiv, mai mult am simțit că vreau să o citesc. Îmi place să îmi formez propria părere indiferent de ce spun alții. Fiecare citim cu alte așteptări și cu alte gânduri.

Contează mult cum vrei să privești această carte, viața unui prinț. Tindem să credem că viața lor e perfectă. M-am bucurat că a ieșit în față și a spus câtorva lucruri pe nume.

Viața unui prinț

Poveștile cu prinți și prințese ne fac să credem că și în realitate aceștia trăiesc o lume de basm. Prințul Harry a decis să scrie această carte din mai multe motive.

*nevoia de bani

Nu e nimic rușinos să îți dorești să faci bani ținând cont că nu poți avea un job. Susținerea financiară din partea familiei a fost oprită. Siguranța ta și a familiei tale este pusă în pericol și banii te pot ajuta.

Filmul și cartea i-au adus câștiguri financiare care să rezolve problema banilor o perioadă. Apoi tot va trebui să găsească o sursă sigură, constantă. Sunt curioasă dacă tatăl lui va decide să-l susțină așa cum trebuie să facă un tată.

*atragerea atenției asupra unor detalii

Prințesa Diana a murit din cauza agresivității paparazzilor. Nimeni nu a recunoscut acest lucru oficial, dar cu toții știm că așa a fost. Ani la rând, ea a încercat să atragă atenția lumii că presa este tot mai agresivă călcând orice principiu.

Am fost șocată citind detalii despre cât de hărțuiți sunt de presă. Din păcate, atâta timp cât lumea, populația va citi cu pasiune astfel de reviste și de articole, presa va rămâne agresivă. Își fac doar meseria, vor spune unii. Însă e trist atunci când meseria ta înseamnă a călca în picioare viața și intimitatea altora.

Rezervă Prințul Harry

*un prinț și câteva frustrări

Prințul Harry a fost mereu catalogat imatur, drogat, cerșind atenția familiei și a presei. Eu cred că e multă durere, frustrare în sufletul lui. Avea nevoie doar de susținere, înțelegere și multă iubire. Nu cred că e ușor să îți pierzi mama, să treci prin atâtea experiențe fără a avea susținere și fără a avea dreptul să-ți plângi durerea. Și mai mult, să fii mereu urmărit și hărțuit de presă.

Cred că cel mai mult a suferit pentru că toate faptele lui bune au fost trecute cu vederea. Tot ce a fost rău a fost amplificat în defavoarea lui. Mi se pare trist și nedrept. Cred în continuare că și-a dorit mult să fie lăsat în pace, iar pentru că acest lucru nu a fost posibil, a tras de partea lui beneficiile presei.

Vă recomand cartea Rezervă – Prințul Harry, o să vă placă și o să vă pună pe gânduri.

5 thoughts on “Rezervă – Prințul Harry recomandare lectură”

  1. Nu am citit cartea, nu am văzut nici serialul, deși știu că e un subiect foarte popular. Însă, pare interesantă din punct de vedere psihologic. Cred că într-adevăr această viață așa idilica văzută din afară își are greutățile si apăsările ei. Mulțumesc pentru recomandare!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.