Eveniment ”Fall vibes” Creative Community Cluj ediția III

Iubesc să particip la evenimente, e un bun prilej de a cunoaște oameni. În egală măsură, îmi place să organizez evenimente pentru creatorii de conținut. În octombrie, a avut loc a treia ediție Creative Community Cluj, event pe care îl organizez cu prietena mea, Mihaela. Nici bine nu finalizasem eventul din mai, că noi deja îl pregăteam pe următorul. Entuziasmul este la cote maxime la final de event și ne vin mai ușor ideile pentru următorul eveniment.

Încercăm de fiecare dată să alegem o temă interesantă, de actualitate. Așa am decis să vorbim despre sănătate, How to live a healthy life. Pandemia ne-a învățat că sănătatea este cea mai importantă și să punem preț pe ea. Ne doream să aducem în fața comunității noastre, speakeri din domeniul medicinei. Am ales medici dedicați, pasionați de ceea ce fac, tocmai pentru a împărtăși cu drag, informații utile.

How to live a healthy life – speakerii invitați

Din fericire, nu a trebuit să căutăm prea mult pentru că aceștia fac parte din cercul meu de prieteni și au acceptat cu drag să participe. De fiecare dată, când invităm speakeri, ne lovim de reticență, de programul încărcat, de lipsa de înțelegere a conceptului acestui event. Necesită timp să le explicăm valoarea pe care o pot aduce comunității. Apoi acceptă cu dragă inimă și sunt la rândul lor, entuziasmați. La acest event, speakerii au acceptat propunerea mea cu inima deschisă, chiar cu multă încântare și au pregătit prezentări complexe.

Dr Mara Sur, medic dermatolog, a pus accentul pe îngrijirea pielii, importanța folosirii produselor cu SPF zi de zi, indiferent de anotimp sau starea vremii. Ne-a povestit și despre procedurile cosmetice și de ce e bine să se realizeze de către un medic. Mara a avut răbdarea să răspundă la toate întrebările și îi mulțumim din suflet!

Dr Dan Bucur, medic stomatolog, a discutat despre igiena și sănătatea orală, accentuând că e important ca fiecare dinte lipsă să fie înlocuit cu un implant pentru binele nostru. Consultațiile periodice la dentist ne pot salva de intervenții mai complicate și cheltuieli, așa că nu uitați să faceți la 6 luni sau la un an, un consult!

Maria Cosnarovici, viitor medic rezident oncologie pediatrică, a discutat despre cancerul de col uterin și ne-a dat mai multe detalii despre această afecțiune, dar și despre vaccinul anti HPV.

Informațiile medicale au fost clare, pe înțelesul tuturor și în funcție de cerințele actuale. Fiecare speaker în parte a fost dispus să ofere răspunsuri la întrebările invitatelor noastre. Nicio întrebăre nu a rămas fără răspuns, toate nelămurile au primit explicații.

Eveniment susținut de parteneri de excepție

Dincolo de munca noastră, ca și organizatoare, e nevoie de susținerea unor parteneri. Întotdeauna căutăm o locație potrivită evenimentului nostru, stabilim decorul în funcție de tematica aleasă și de locație. Ne asigurăm că fotograful preferat poate participa la event. Apoi rugăm partenerii să ne susțină oferind goodie bag-uri participantelor la eveniment.

Locația a fost o sală de conferințe din incinta Office Park. Ei sunt un HUB ce oferă birouri de coworking, săli de ședințe și conferințe, spații private de birouri. Au o parcare generoasă, un spațiu frumos și modern, și pun la dispoziție tot ce ai nevoie. Le mulțumim că au fost atât de deschiși la propunerea noastră.

Gustarea de dimineață de a fost asigurată de Brutăria Claudia, care a oferit ciocolată de casă și fursecuri cu magiun, dar și sărațele care au mers perfect cu platourile oferite de Grande Pizza, cei care au oferit și masa de prânz. Cafeaua, ceaiul și apa pe durata întregii zile oferite de Office Park.

Parteneri care au oferit produse pentru goodie-bags

Am avut șansa de a păstra parteneri încă de la primu eveniment, dar și parteneri cae ni s-au alătura pe parcurs. Toți merită menționați, suntem recunoscătoare că ne susțin.

Creative Community Cluj

Decorul nostru de toamnă a fost creat cu mult drag și pasiune de Young Crafts and more. Alina este atentă la detalii și ne surprinde mereu cu creativitatea ei.

Fotografiile au fost realizate de Roxana Petrean, cea care deja știe exact ce anume avem nevoie. Ne surprinde termenul scurt de livrare a pozelor, ea știe că suntem nerăbdătoare să le vedem, dar și să le postăm pe conturile noastre de social media.

30 de invitate la evenimentul nostru

La aceste evenimente, noi invităm creatoare de conținut din Cluj sau orașele apropiate care pot veni la event. Punem la dispoziție și bilete de vânzare la cererea creatorilor de conținut la început de drum. Încercăm să invităm fete din diferite domenii pentru a se cunoaște și a interacționa.

Întotdeauna avem o dezbatere și de data aceasta am ales să discutăm despre colaborările plătite. Cum se face trecerea de la colaborări de tip barter la cele plătite. Fetele au ales să ne dezvăluie din experiențele lor și cred că fiecare a avut ceva de învățat. Concluzia a fost că trebuie să învățăm să ne apreciem munca depusă mai mult și să ne cunoaștem valoarea.

Final de eveniment cu concluzii, multe poze, tombolă și cadouri

După multă muncă, ne face bine să auzim cuvinte frumoase din partea participantelor. Ne ajută să înțelegem că munca depusă a meritat pe deplin. Suntem deschise la sugestii, le primim cu drag, înțelegem că datorită lor, putem organiza evenimente și mai frumoase.

La tombolă, norocoasele s-au bucurat de accesorii handmade oferite de Design by K și Mujery Chicky, două agende excepționale, Agende Altfel, dar și servicii de masaj facial japonez de lifting oferite de Semida.

Ne-am făcut multe poze și am împărțit cu drag cadourile oferite de parteneri tuturor participantelor la eveniment. Pozele le găsiți pe contul de Instagram, Creative Community.

Creative Community Cluj

În decembrie, pregătim un Christmas Party pentru a trage concluziile acestui an, iar apoi din ianuarie, vom începe pregătirile pentru următoarele evenimente.

V-ar plăcea să participați la astfel de evenimente, Creative Community? Cum vi se pare conceptul nostru? Cum credeți că îl putem îmbunătăți?

2 thoughts on “Eveniment ”Fall vibes” Creative Community Cluj ediția III”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.