Zile de Crăciun – Gânduri pentru sărbători de M.H. Clark și Jessica Phoenix

31

Zile de Crăciun – Gânduri pentru sărbători –

în așteptarea Crăciunului

Zile de Crăciun – Gânduri pentru sărbători este una din acele cărți de suflet. Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători. Îl așteptăm tot anul și prețuim fiecare clipă de sărbătoare. Uneori, grijile și problemele ne copleșesc. Iar unele gânduri scrise din suflet reușesc să ne descrețească frunțile.

Există unele cărți pe care le citim pe nerăsuflate. Altele trebuie citite pe rând pentru ca informația să fie asimilată și pusă în practică. E interesant cum atât de puține cuvinte ne pot influența starea sufletească. Comandă cartea de pe Cartemma atât pentru tine și familia ta, dar și pentru cei dragi ție.

Zile de Crăciun – o carte – calendar Advent

Calendarul Advent ne învață să avem răbdare ca să descoperim în fiecare zi din 1 până în 31 decemebrie o surpriză. Zile de Crăciun este o carte creată pe același principiu. Ea este menită să ne învețe să ne bucurăm de Crăciun. Fiecare pagină aduce o nouă provocare, noi gânduri, o nouă lecție.

Zile de Crăciun

Da, cu toții știm, Crăciunul este sărbătoarea bucuriei. Și totuși, de ce nu reușim să fim fericiți? De ce nu mai credem în magie, iubire? Copiii ne pot învăța cea mai frumoasă lecție de viață! Reușesc să se bucure de toate cadourile, indiferent de valoare și mărime. Așteaptă cu nerăbdare Crăciunul și au un zâmbet molipsitor.

Zile de Crăciun pentru zile pline de speranță!

Citește o pagină pe zi până la finele anului. Dar citește fiecare rând cu inima, cu sufletul, cu mintea. Trăiește ceea ce citești. Aplică apoi în fiecare zi. Recomandat ar fi să citești alături de cei mici. Ei mereu pun întrebările simple care ne ajută pe noi, adulții, să vedem mult mai clar viața.

Zile de Crăciun

Citindu-le aceste pagini despre Iubire, Recunoștință, Magie, Minune sau Pace, îi putem învăța esențialul sărbătorii și al vieții. Să îi învățăm de mici să fie recunoscători pentru ceea ce au și pentru ce primesc. Însă îi determinăm să ofere și altora bucurie prin gesturi, cuvinte sau obiecte mărunte. Trebuie să îi învățăm că sărbătorile nu sunt doar despre a primi, ci și despre a oferi. Însă să nu uite niciodată să fie blânzi, buni, veseli.

Lectură cu emoție și lacrimi în ochi

Cartea perfectă pentru cei mici, cartea perfectă pentru cei mari. Cuvinte așternute frumos în ordinea perfectă, îți merg direct la suflet. Te pregătesc pentru goana după cadouri, dar îți și reamintesc de cei dragi care nu mai sunt printre noi. Îți vei aminti cu drag și nostalgie de copilărie.

Zile de Crăciun

De sărbători, cel mai important e să fim fericiți și să oferim bucurii. Să învățăm să iubim mai mult tot ce avem. Să fim mulțumiți de realizări și să nu mai judecăm atât de aspru ceea ce nu înțelegem. Crăciunul e despre iubire și magie! Să nu uitam asta! 

Zile de Crăciun

Zile de CrăciunZile de Crăciun

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

31 Comments

  1. Ioana Margineanu on

    Ce ideea super! Sa stii ca ma gandesc sa o iau si pt fiul meu!! Iti multumesc pentru recomandare, Fara review-ul tau nu cred mi-as fi dat seama din titlu ce faina este!

  2. Cristina Dragomir on

    minunata pare carticica asa ca o voi lua si eu pentru a o citit cu minunata mea nepotica in luna decembrie. Ma inseala pe mine ochiul sau aveti pelerina de Elsa? De undeee?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Oameni anxioși de Fredrik Backman
Oameni anxioși de Fredrik Backman recomandare carte

Oameni anxioși de Fredrik Backman - cartea mult așteptată Oameni anxioși de Fredrik Backman a fost cartea mult dorită. Îmi...

Close