Zile de Crăciun de Jeanette Winterson recomandare lectură

18

Zile de Crăciun de Jeanette Winterson lectura ideală de sărbători

Zile de Crăciun de Jeanette Winterson este cartea pe care mi-o doresc de anul trecut. Mi-am dorit să o citesc în perioada sărbătorilor de iarnă. Însă anul trecut nu mai era pe stoc nicăieri. Apoi mi s-a părut ciudat să citesc cartea, primăvara. Mă bucur că am lăsat lectura aceasta pentru anul acesta. Cred că unele cărți au un farmec aparte dacă sunt citite la momentul potrivit.

Minunata carte poate fi comandată de pe site-ul Libris. La categoria Literatură universală veți găsi și alte titluri interesante. Nu uitați să adăugați în cadourile de Crăciun, și o carte minunată.

Zile de Crăciun de Jeanette Winterson

12 povestiri și 12 rețete pentru 12 zile de sărbătoare

Cartea începe cu o scurtă istorie a acestei sărbători minunate. Detalii despre pomul de Crăciun, Mos Crăciun, Nașterea Domnului. Aflăm câteva tradiții din cele mai vechi timpuri de Crăciun.

Cea mai frumoasă carte de citit în cea mai frumoasă perioadă a anului.

Cuprinde 12 povești scurte, nelegate între ele. Însă toate au ca temă Crăciunul. Diverse aventuri din perioada Crăciunului. Ce emană aceste povești? Magie! Magia Crăciunului!

Zile de Crăciun

Începem să credem că există Spiritul Crăciunului. Învățăm că Nevoia și Durerea trebuie să dispară în noaptea magică. Ne dezvoltă imaginația. Fiecare poveste ne îndrumă să vedem și o lume pe care nu o știm. Visăm cu ochii deschiși. Și sperăm că oamenii de zăpadă vor prinde viață dacă îi iubim.

12 povestiri pline de magie. Dragostea e misterul care face lucrurile să se întâmple.

Căci despre asta este vorba de Crăciun. Despre magie și dragoste. Despre puterea de a vedea și altfel lumea, oamenii. E perioada în care credem că dorințele noastre se pot îndeplini. Visăm la ceva mai bun. Ne punem dorințe. Și avem credința că se vor îndeplini. Exact cum se întâmplă în povești.

12 rețete mai aparte

După fiecare poveste, vom primi cadou o rețetă. Și nu doar rețeta propriu-zisă, ci și o poveste legat de acel preparat. De la plăcinte cu mere la varza roșie murată. Și de la șarlota New York la budinca însiropată. Însă acestea sunt doar câteva, Pe restul vă invit să le descoperiți în carte!

Zile de Crăciun

Zile de Crăciun – o carte de făcut cadou de Crăciun

Prietena mea îmi spusese ieri că a decis să ofere cadou, cărți. Mi s-a părut o bună alegere. E o bună inițiativă ca oamenii să redescopere lectura. Zile de Crăciun este una dintre cele mai potrivite cărți de oferit de Crăciun.

Este ideală pentru iubitorii de magie. Dar este bună de oferit și celor care și-au pierdut speranța. Ne învață să iubim. Ne învăță să ne deschidem ochii și sufletele. Fiecare personaj din povești e diferit, exact cum suntem și noi. Și totuși, fiecare redescoperă magia Crăciunului.

Tu ce cărți citești de Crăciun? Oferi cărți cadou de sărbătorile de iarnă? Ți-ar plăcea să găsești sub brad, Zile de Crăciun?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

18 Comments

  1. La fel ca si tine, si eu doream sa citesc cartea acum un an. Chiar pare faina de tot!! ^_^ Sper sa ajunga si la mine in biblioteca in aceasta iarna. 💜😘

  2. Nici nu vazusem carte asta pe site si tocmai mi-ai dat o super idee de cadou pentru verisoara mea, ca tot e ziua ei pe 10 decembrie si nu stiam ce sa ii iau. Cred ca i-ar placea amestecul asta de povesti si retete. Si imi place ca pe Libris pot sa si rasfoiesc putin cartea, sa vad interiorul.

  3. Cu siguranta mi-ar placea sa gasesc sub brad aceasta carte, fiindca imi doresc sa o cumpar dar acum batalia se da intre cartile pe care mi le doresc eu de Craciun si cartile cu povesti de Craciun pe care i le-am promis lui Dragos. Acum sa vedem cine castiga. Eu sper ca amandoi.

  4. Chiar ca este o carte frumoasa si potrivita de citit in aceasta perioada a anului. Si mie imi place sa citesc carti cu tema craciunului in perioada asta pentru ca am impresia ca traiesc mai intens magia sarbatorilor

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
produse de vară Life Care
3 produse de vară Life Care pentru picioare relaxate

Produse de vară Life Care pentru picioare îngrijite Mă bucur că am descoperit aceste 3 produse de vară Life Care...

Close