Cum poți avea un zâmbet perfect?

26

Un zâmbet perfect înseamnă încredere în tine

Dantura reflectă starea ta de sănătate, chiar și frumusețea ta. Oamenii au observat că persoanele cu dinți albi sănătoși au mai multă încredere în ei. Sunt mai inteligenți și mai de încredere. Un studiu din 2014, relevă faptul că 67% din 2000 angajați consideră un zâmbet perfect ca fiind important la job. 42% au spus persoanele cu dantură sănătoasă sunt mult mai autoritari.

O dantură sănătoasă și completă relevă un om îngrijit. Un om care pune accent pe sănătate, îngrijire. Un om educat care are grijă de persoana lui.

Cum putem avea un zâmbet perfect?

Îngrijirea stă la baza unei danturi sănătoase. Însă și moștenirea genetică trebuie să ne ajute. Acolo unde ea lipsește, e nevoie de mai multă muncă. Ești curios cum poți avea zâmbetul perfect? Iată de ce trebuie să ții cont:

Un zâmbet frumos înseamnă dantură completă. Pierderea unor dinți nu trebuie neglijată. Dinții lipsă nu trebuie lăsați să ne  strice zâmbetul. Acum avem soluția. Un implant dentar te ajută să-și refaci dantura. Nu vorbim doar din punct de vedere estetic. E vorba și de sănătatea noastră.

zâmbet perfect

O dantură frumoasă înseamnă dinți albi. Dinții se pătează. Dinții sunt de diverse culori, nuanțe. Acum putem avea dantura mult visată. Cine nu își dorește dinți albi de reclamă? Cine nu își dorește dinți în aceeași culoare? Procedura de albirea dinților ne ajută să zâmbim cu încredere. Pentru rezultate bune vă sugerez să faceți această procedură la un cabinet stomatologic.

zâmbet perfect

Frica de dentist. Frica de durere ne ține departe de stomatolog. Însă controalele periodice, ne ajută să avem dantura sănătoasă. E bine să mergem pe principiul: mai bine prevenim decât să tratăm. Problemele dentare tratate la timp vor fi mai puțin dureroase. E bine să învățăm și copiii să meargă periodic la dentist. Astfel ei nu vor avea frica de stomatolog.

  • zâmbet frumos prin îngrijire completă acasă

Un zâmbet frumos înseamnă dantură sănătoasă. Dantură sănătoasă înseamnă îngrijire corespunzătoare acasă. Mersul la dentist de cel puțin două ori pe an. Spălatul pe dinți cel puțin de două ori pe zi. Dacă consumați cafea, sucuri carbogazoase sau fumați, e bine să vă spălați mai des pe dinți.

Pentru un periaj corect, eu vă recomand periuțele de dinți electrice. Ele ajută la un mai bun periaj, îndepărtarea tartrului, dar și la albirea dinților. Pe lângă periuța electrică, e bine să folosiți și un irigator bucal. Împreună vă vor ajuta să aveți dantura sănătoasă și curată.

  • zâmbet frumos motiv de încredere în tine

Orice defect fizic avem, ne frustrează. Corectarea lui ne va ajuta să ne simțim bine în propria piele. A putea zâmbi și a putea râde fără complexe este relaxant! A nu mai fi nevoit să duci mână la gură când râzi pentru a ascunde dintele lipsă. Ca femeie, a nu folosi ruj roșu pentru a nu scoate în evidență dinții galbeni, e frustrant. Toate defectele dinților pot fi corectate. De ce să îți refuzi să zâmbești? De ce să îți refuzi să râzi când îți cade bine? Apelează la un specialist care te va sfătui ce trebuie să faci pentru a avea dantura perfectă!

Voi sunteți mulțumiți de dantura voastră? Ce ați schimba la dantură pentru a fi mulțumiți de zâmbetul vostru? Ce înseamnă pentru voi zâmbet perfect?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

26 Comments

  1. Daca e ceva ce regret, e teama de dentist. Incerc sa-mi invat copilul sa nu se teama si sa accepte vizitele la dentist ca pe ceva natural, firesc. Atat de importanta mi se pare o dantura sanatoasa!

  2. Toti visam la acel zambet hollywoodian, si ar fi bine sa nu ne lasam pacaliti de fel de fel de reclame mincionoase si sa constientizam ca acesta se obtine numai intr-un cabinet stomatologic

  3. albire dentara nu mi-am facut inca. Stiu ca sunt codasa la acest aspect, dar banii pe care ii am prefer sa ii investesc in controale si tratamente ale problemelor de ordin fiziologic si nu neaparat estetic.

  4. Zambetul este chiar important, o persoana care zambeste des are mai multa incredere in ea, este o persoana fericita! Si eu trebuie sa fac o vizita medicului stomatolog!

  5. Eu sunt multumita de dantura mea si tocmai mi-am cumparat luna asta o periuta electrica dupa ce am fost la dentist pentru un detartraj anual si mi-a recomandat periuta electrica. Eu in general am grija de dintii mei pentru ca stiu ca ei sunt o carte de vizita.

  6. As apela si eu la albirea dintilor. Imi este teama ca daca fac acest pas va trebui sa renunt la cola si cafea si asta ma sperie ca nu ma voi mai putea bucura de aceste mici placeri

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
garden party
„Cazul” garden party – rochie sau salopetă?

„Cazul” garden party – rochie sau salopetă?  Dacă trebuie să participi la un garden party trebuie să te pregătești din...

Close