Alege Webauto Direkt pentru ca mașina dorită să ajungă rapid și în siguranță la tine

27

Webauto Direkt – o echipă de profesioniști

Ne doream o mașină nouă de ceva timp. Nouă ne plac plimbările lungi și în vacanțe mergem doar cu mașina. Așa că aveam nevoie de o mașină bună în care să ne simțim în siguranță. Mașina soțului și-a făcut datoria peste 10 ani și îi mulțumim. Dar la vremuri noi, este nevoie de o mașină nouă. Știam exact ce mașină ne dorim. Urma să începem căutările.

Însă ce părea simplu la vedere, s-a dovedit a fi mai complicat. Nu știam la ce detalii să fim atenți. Care sunt site-urile de încredere. Cum se procedează pentru a reține și achiziționa mașina. Ne doream ca mașina să ajungă în siguranță acasă.

Oamenii potriviți la momentul potrivit

Întotdeauna mi-am dorit să-mi iasă în cale, oameni de calitate. Acei oameni care sunt profesioniști în domeniul lor. Dar suficient de răbdători pentru a îți oferi detaliile necesare. Pot să spun că știam ce mașină îmi doresc. Iar acum, datorită lor, știu aproape totul despre mașina mea. Astfel, îi pot ajuta și pe alții să facă alegerea bună.

Webauto Direkt – cea mai bună decizie a noastră

Un prieten apropiat ne-a recomandat Webauto Direkt. O firmă care se asigură că îți găsește mașina potrivită și ți-o aduce acasă, în cel mai scurt timp, dar și în deplină siguranță.

Am stabilit o întâlnire la birou și am început căutările pentru mașina mult dorită. Mi-a plăcut tare mult că au fost disponibili în funcție de programul nostru. Au avut răbdare să ne caute mai multe variante. Împreună am stabilit care este varianta cea mai apropiată de ce ne dorim noi. În câteva minute, s-au dat telefoanele necesare pentru a solicita mai multe informații despre mașină.

Din momentul în care ne-am decis și a fost plătit avansul, mașina a fost rezervată. Echipa Webautodirekt a trimis mașina cu platformă trailer în cel mai scurt timp. Înainte de a fi urcată pe trailer, mașina a fost verificată și trimise poze la Webautodirekt. Totul a fost în regulă și mașina a pornit spre țară.

Mă veți întreba dacă a meritat această opțiune. Poate era mai bine să mergem noi după ea.

Exact așa am crezut și noi. Însă, Vasile ne-a explicat de ce e mai bine să se ocupe ei de tot. Mașina este asigurată, vine pe trailer, nimeni nu are acces la ea. Ei se ocupă de actele necesare transportării și de actele necesare în vamă. Altfel, noi ar fi trebuit să scoatem numere provizorii ca să o putem aduce în țară. Nefiind cunoscători, am fi pierdut mult timp cu actele.

Webauto Direkt – ne-a predat cheia și am putut lua mașina

Când îți comanzi mașina mult dorită, îți dorești să o poți conduce cât mai repede. Webauto Direkt s-a asigurat că mașina va avea numere provizorii și toate actele necesare. Iar noi a trebuit doar să ne bucurăm de noua achiziție.

Deși era sâmbătă, Vasile a avut răbdarea necesară pentru a ne aplica toate opționalele noii mașini. A fost dispus să stea cu noi și să ne răspundă la toate întrebările. Îți mulțumim încă o dată din tot sufletul.

Pe toată perioada colaborării, nu am avut nicio emoție. Știam că mașina va fi exact în poze. Ne-a asigurat managerul și am simțit că putem avea încredere în cuvântul lui. Ne-a ținut la curent cu noutățile și traseul actelor și al mașinii. Și totul a fost exact cum ne-am așteptat!

Atitudine prietenoasă, echipă minunată care îți inspiră încredere

M-am bucurat să găsesc o echipă atât de prietenoasă și de deschisă. Mi-a restaurat încrederea în oameni și o viață mai bună. Există oameni care își fac treaba cu pasiune și profesionalism reușind să inspire încredere clientului.

Îi recomand cu mare drag și pot să vă garantez că reprezintă cea mai bună alegere dacă sunteți în căutare de dealer de mașini de încredere. 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

27 Comments

 1. Cristina Dragomir on

  eu as fi foarte nerabdatoare daca mi-as cumpara masina noua si nu cred ca as avea rabdare sa mi-o aduca acasa furnizorul. Totusi, ma bucur pentru voi ca ati gasit oameni de incredere.

 2. Ma bucur ca mai exista oameni de încredere, mai ales în preajma noastră! Ma bucur ca ați găsit găsit mașina mult visata! Foarte prompte servicii oferite de aceștia!

 3. nu stiu daca as avea incredere in astfel de companii/firme! Oarecum eu sunt genu care vrea sa se intereseze, sa umble = sa faca munca grea ca mai apoi sa se bucure de ceea ce a realizat! Pe de alta parte tare mult ma bucur ca de la an la an apar cat si cat mai multe optiuni pe plan al afacerilor, ceea ce denota inteligenta noastra, a oamenilor!

 4. Ce pacat ca nu am stiut de aceasta firma atunci cand ne-am luat masina, am fi scapat de multe drumuri si probleme. dar e bine ca am aflat si acum si vom sti la cine sa apelam cand o schimbam pe asta.

 5. Dream big little girl on

  Multumesc pentru informatii. Chiar sunt de ajutor! Tin minte ca am cautat mult pana sa imi gasesc masina, data viitoare voi apela la profesionisti

 6. Cu ajutorul profesionistilor ati rezolvat totul mult mai repede si mai usor. E chiar bine cand este cineva care te poate ajuta si iti rezolva tot ce ai nevoie.
  Sa stapanesti sanatoasa si fara incidente masina

 7. Daca ai sansa sa ai parte de un dealer de masini de ncredere, asta dupa ce ai cerut referinte in stangaa si-n drepata, mi se pare o solutie demna de luat in calcul.

 8. Mulțumesc pentru recomandare!
  Când ne-am luat mașina, dorită mult, ca și tine, soțul meu a fost nevoit să meargă după ea.
  Este bine să știi că există astfel de servicii.

 9. Pare o firma de profesionisti, de curand am avut o experienta neplacuta cu un dealer auto din Viena, asa ca e foarte important sa te poti duce undeva cu incredere.

 10. Ma bucur sa aud ca ai avut parte de o experienta placuta, de profesionalism si recomandari de calitate. 😍😍 O sa retin si eu recomandarea ta. Pe viitor va trebui sa facem si noi o schimbare in familie.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Durere de Zeruya Shalev
Durere de Zeruya Shalev recomandare de carte

Durere de Zeruya Shalev - o lectură tulburătoare Durere de Zeruya Shalev este o carte pe care o aveam în...

Close