Cum ne putem vinde telefonul în siguranță?

Ai un telefon nou? Vinde telefonul vechi!

Ne place să avem ultimul model de telefon. Dar pentru că ne atașăm de lucruri, renunțăm greu la vechiul telefon. Însă dacă nu îl vom folosi, el se deteriorează și e păcat. Fie îl facem cadou cuiva drag, fie ne recuperăm o parte din banii investiți. Iată de ce e bine să avem grijă de lucruri. Un telefon bine îngrijit, fără urme de uzură, poate fi vândut la o sumă frumușică.

Husa și folia de protecție sunt obligatorii. Ajută telefonul să arate ca nou mult timp. Iar la vânzare acest aspect va conta mult. Pentru că am avut mereu telefonul îngrijit, chiar și asigurare telefoanele vechi le-am vândut la prețul dorit.

Cum ne putem vinde telefonul în siguranță?

Pare ușor să vinzi un telefon, dar nu e chiar așa. Iată de ce ideal ar fi să-l vindem unei firme care se ocupă cu astfel de servicii. Prețul va fi corect, iar vânzarea în condiții de siguranță.

  • păstrează cutia și accesoriile

Pentru a fi de încredere, păstrează cutia originală a telefonului. Nu ocupă mult spațiu de depozitare. Și ai fi surprins câți clienți preferă  să fie în cutie, chiar și un produs second-hand. În plus, reflectă faptul că ai fost primul proprietar și că telefonul a fost la o persoană de încredere.

Accesoriile sunt necesare, căștile dacă sunt noi și încărcătorul. Dacă ai diverse huse care nu se mai potrivesc cu telefonul nou, le poți face cadou clientului. Sigur se va bucura.

  • certificat de garanție

Dacă telefonul a fost achiziționat de nou, iar tu îl vinzi înainte să expiră perioada de garanție, e și mai bine. Pentru că poți ridica prețul și produsul prezintă credibilitate. De puține ori avem nevoie de certificatul de garanție, dar e bine dacă există. Electronicele sunt impredictibile.

  • poze reale și în detaliu

Cel mai ușor vinzi un produs dacă poți să oferi poze. Ar fi bine ca pozele să fie reale și cât mai în detaliu. Dacă telefonul are un defect mic, asigură-te că e vizibil în poză pentru client. El va decide dacă acel defect îl deranjează sau nu. Realizează câteva poze principale pe care să le expui, dar și în detaliu dacă potențialul client le solicită.

A vinde un telefon înseamnă timp pentru a răspunde întrebărilor clienților. Și oferirea de detalii suplimentare, în parte, fiecăruia după curiozități sau nevoi. Vinde telefonul pe Flip, e mai simplu și mai safe.

Tu ce faci cu telefonul tău vechi când achiziționezi unul nou? Crezi că a vinde telefonul e o bună idee sau preferi să-l păstrezi?

Foto

15 thoughts on “Cum ne putem vinde telefonul în siguranță?”

  1. Chiar nu știam de serviciile celor de la Flip! Am pus pe diverse site-uri mari, dar nu am reușit să vând nimic. Am renunțat și le am pe toate într-un sertar, cu excepția celor donate. Bine de știut pe viitor.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.