Viața secretă a lui Daisy Fitzjohn de Tania Unsworth recomandare lectură

23

Viața secretă a lui Daisy Fitzjohn de Tania Unsworth

aventură și mister

Viața secretă a lui Daisy Fitzjohn de Tania Unsworth mi-a ținut companie serile trecute. De multe ori, simt nevoia de lecturi lejere. Și atunci apelez la Editura Corint Junior. Cărțile pentru copii și adolesceți sunt ideale pentru relaxare. Dar și pentru deconectare. De fiecare dată, povestea a reușit să mă captiveze.

Poveștile sunt mai lejer scrise. Prin urmare, se parcurg ușor. Dar reușesc să îți capteze atenția la fiecare poveste. Poate sunt scrise așa pentru a trezi pasiunea pentru citit în adolescenți. Fiecare poveste are lecții importante, care ne pot ajuta în viață.

Viața secretă a lui Daisy Fitzjohn o poveste captivantă

Am fi tentați să spunem că poveștile pentru copii sunt banale. Însă nu e deloc așa. Aceste cărți pentru potrivite pentru copii, adolescenți și adulți. Cred că fiecare are ceva de învățat din poveștile pentru copii.

Cartea ne spune povestea unei fetițe, Daisy. Ea locuiește într-o casă mare, de poveste, doar cu mama ei. Nu a ieșit niciodată din curtea casei. Nu s-a jucat cu alți copii. Nu a văzut alți oameni înafară de mama ei.

Mama ei pleacă la cumpărături singură. Niciodată nu întârzie. Însă azi, mama nu a mai ajuns acasă. Daisy se trezește într-o casă mult prea mare, singură. Decide să nu se panicheze. Așteaptă cuminte să vină mama. Ciulește urechile la fiecare zgomot de afară. Dar mami nu mai ajunge acasă.

Viața secretă a lui Daisy Fitzjohn de Tania Unsworth

O casă mare și personaje din povești

Casa e mare, însă ea cunoaște toate colțurile. Personaje din povești o sfătuiesc cum să reacționeze pe mai departe. Micuțul șobolan, Tar, îi va salva viața. Și va rămâne alături de ea mereu.

În liniștea desăvârșită, se aude zgomot de roți de mașină. E mami, își spune optimistă Daisy. Fuge în întâmpinarea ei. Dar are o mare surpriză, când vede o mașină străină. Iar din ea coboară un bărbat. Un bărbat total necunoscut.

Cine e acest bărbat și când vine mami acasă?

Timp de câteva zile, va încerca să afle cine e acest bărbat. Ce dorește acest bărbat de la ea? Și mai ales, de ce măsoară curtea?

De ce mami nu mai ajunge acasă? Și dacă ea nu vine, cum aș putea pleca singură în căutarea ei? Acestea sunt câteva dintre întrebările care o frământă pe Daisy. Răspunsurile le veți afla dacă veți citi cartea. Și vă asigur că merită!

Viața secretă a lui Daisy Fitzjohn de Tania Unsworth

Voi obișnuiți să citiți cărți pentru copii și adolescenți? Sunteți curioși ce mister se ascunde în cartea, Viața secretă a lui Daisy Fitzjohn de Tania Unsworth?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

23 Comments

  1. Aluculesei Brindusa on

    Mi-as fi dorit sa imi dai mai multe detalii,as fi vrut sa traiesc actiunea cu tine,sa sctiu ce cauta acel cineva,pana la urma cred ca o sa cumpar cartea ca m-ai facut tare curioasa!

  2. Dacă ai spus carte pentru relaxare, mi-am spus că este ceva vesel, ușor. Dar cum am aflat că este vorba despre un copil, m-ai făcut atât de curioasă încât am început să fac scenarii cu privire la deznodământ. Trebuie să citesc ”Viața secretă a lui Daisy ”

  3. Să știi că și mie îmi atrag atenția destul de des cărțile pentru copii, așa că s-ar putea ca Viața secretă a lui Daisy FitzJohn Să îmi placă și mie, mai ales că deja sunt foarte curioasă cine este acel bărbat și ce s-a întâmplat cu mama fetei.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
idei de vacanță
Idei de vacanță în siguranță

Idei de vacanță pe timpul pandemiei Pandemia ne-a dat toate planurile peste cap. Însă omul este capabil să se adapteze...

Close