Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale recomandare lectură

21

Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale – un roman frumos

Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale o citești cu drag. Un roman frumos, o poveste interesantă. Citești primele pagini și te captivează fiecare rând nou. Povestea urmează un curs normal, dar noi detalii îți captează atenția. Vrei mai mult, dar nu vrei să se termine povestea. O carte minunată, de luat în vacanță!

Cartea poate fi comandată de pe site-ul Libris, în categoria Literatură universală. Veți găsi aici multe lecturi pentru concediu!

Viața pe care am visat-o de Kerry Lonsdale – dragoste, suspans, dramă

Aimee se pregătește de nuntă. Dar ea va merge la înmormântarea logodnicului ei fix în ziua nunții lor. În loc ca el să o aștepte la altar, zâmbind, el acum este în sicriu. Trist, sinistru. Toată viața lui Aimee se dă peste cap. Vestea este greu de acceptat și greu de conceput cum James nu mai e.

Toate planurile lor s-au năruit. Visurile s-au spulberat și se trezește într-o lume fără el. O lume în care nu știe cum să se mai poarte. Șocul e atât de mare încât totul pare fără rost.

Viața pe care am visat-o

James trăiește!

În ziua funeraliilor, Aimee este căutată de o femeie blondă cu ochi senini, Lacy, un medium. Ea îi spune doar atât: Jame trăiește. Aimee are un șoc, vrea să creadă, dar totuși tocmai a fost înmormântat. Însă Lacy se întreabă retoric, oare ce este în acel sicriu? Suficient cât să presare îndoială în sufletul logodnicei.

Uneori uită de această întâlnire. Alteori își dorește să afle mai multe detalii. Nu ar strica să știe adevărul. Mici detalii ies la iveală care o pun pe gânduri. Timpul trece, ea rămâne cu gândul la el. Între timp, visul ei devine realitate și își deschide un local așa cum visa cu James. Cunoaște un bărbat minunat, Ian. În sufletul ei, se dă o bătăie, între a rămâne fidelă logodnicului mort și a începe o nouă relație. Se simte atrasă de Ian, dar e cu gândul la James. Mai mult decât a fi cu gândul la James, se gândește dacă el chiar e mort.

Când viața nu e ceea ce pare!

Aimee l-a cunoscut pe Jame când erau doar niște copii. Relația de prietenie a avansat la relația de iubiți. Erau minunați împreună și își doreau o viață frumoasă doar împreună. Însă James pleacă la o  întâlnire, cade din barcă și trupul lui este găsit după ceva timp. Dar Aimee nu vede niciodată trupul. Sicriul este închis la cererea părinților. Ei nu doresc ca cei veniți la înmormântare să vadă un trup distrus de descompunere. Și totuși, viața e plină de surprize!

Viața pe care am visat-o

 

 

Ce va descoperi Aimee când acest gând ”James este în viață” nu îi va mai da pace? De ce viața nu poate fi simplă și frumoasă, ci complicată peste puterea noastră de a înțelege?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

 1. Cristina Dragomir on

  char ca nimic nu ai zis. Ma asteptam sa dai macar 2-3 indicii despre cum decurge povestea mai departe. Sunt tare curioasa daca James chiar traieste si ce s-a intamplat de fapt. Oricum, gandul de a-ti inmormanta logodnicul in ziua in care ar fi trebuit sa va casatoriti mi se pare infiorator.

 2. Și eu am citit cartea și mi-a plăcut :).
  Îmi plac cărțile care te țin prins în acțiune și vrei să știi ce se întâmplă, să nu o lași din mână până nu o termini.

 3. Cred ca toti avem o viata la care visam si pe care ne dorim sa o si traim exact asa cum ne scriem singuri… Hm… asta te cam pune pe ganduri

 4. Am tot vazut cartea aceasta, cred ca a fost o noua aparitie la chioscuri. Nu am stat niciodata sa ii citesc descrierea, dar acum ca stiu subiectul ei, ma atrage mult mai mult.

 5. Dragoste, suspans și dramă – combinația perfectă pentru viața pe care am visat-o. De fapt nu, mai puțină dramă ar fi perfectă pentru viața mea, însă dacă vorbim de carte, îmi place genul, aș vrea să o citesc, deși nu știu dacă neapărat în vacanță.

 6. Viața este așa cum de multe ori o întâlnim în cărți: nimic nu este simplu și minunile se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin sau deloc.
  Mi-ai stârnit curiozitatea, oricum este genul meu preferat de carte, mi-ar plăcea să o citesc!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
amenajarea unei bucătării
Reguli de bază în amenajarea unei bucătării

Amenajarea unei bucătării - bucuria unei gospodine Fiecare femeie își dorește să se vadă la casa ei. Își imaginează amenajarea...

Close