Viața la 40 de ani de Cosmin Neidoni – recomandare lectură

2

Viața la 40 de ani de Cosmin Neidoni

De multe ori, după ce citim o carte, avem nevoie de o pauză. Pauză până la următoarea carte. Fiecare carte are o poveste scrisă și alta ascunsă. Povestea e menită să ne ajute să ne descoperim. Toate cărțile sunt pline de învățături. E bine să le citim în liniște, când suntem odihniți.

Am primit cartea Viața la 40 de ani într-un moment bun. Citisem multe cărți, triste, vesele, cu diverse povești. Aceasta mi-a dat posibilitatea, la final de an, să fac o analiză. Cred că nici o puteam citi într-un moment mai potrivit. La final de an, facem o analiză a anului. Ei bine, pe mine această carte m-a stimulat.

Viața la 40 de ani – despre maturitatea omului

Oamenii spun că la 30 de ani altfel vezi viața. Alții spun că după 40 de ani, viața e cea mai frumoasă. Poate pentru că la 40 de ani suntem maturi. Maturi pe toate planurile și realizați. Înțelegem mai bine viața. Nu ne mai este frică de propriile sentimente. Altfel percem iubirea, prietenii din viața noastră, reușitele și eșecurile.

Structurată pe capitole, cartea se citește lejer, dar te pune pe gânduri după fiecare capitol. Da, la 40 de ani privim viața cu alți ochi. Deși eu am doar 35, m-am regăsit în unele afirmații. Oricâte studii ai avea, oricâte cărți ai citi, doar viața te învăță lecțiile adevărate.

Viața la 40 de ani

Mirajul lucrurilor simple

Un capitol de citit și recitit. Ne ajută să înțelegem frumusețea vieții prin simplitate. Lucrurile simple par să fie plictisitoare, însă e o plictiseală plăcută.

Mi-a plăcut mult și capitolul despre dreptate și liniște. Da, cel mai important e să avem liniște. Exemplul cu bunicii și părinții noștri e foarte bun. Au știu să-și apere dreptatea. Însă au știut să își păstreze deminitatea. Și liniștea, care e mult mai importantă. La fel ca și autorul, am admirat mereu oamenii care nu spus nimic rău despre altcineva. Acei oameni care și-au exprimat părerea fără a jigni, fără a folosi cuvinte dure. 

Viața la 40 de ani – cadoul ideal pentru bărbați

Avem mereu o problemă cu cadourile pentru bărbați. Această carte este cadoul ideal. Potrivită și pentru bărbați, și pentru femei. Mie mi-a confirmat anumite idei, dar m-a și pus pe gânduri. După finalizarea cărții, am stat câteva minute de vorbă cu mine. Poate e momentul să o faceți și voi cu ajutorul acestei cărți.

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

2 Comments

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
reducerea de toamnă Notino
Cumpără noutățile anului cu reducerea de toamnă Notino

Noutățile anului - accesibile cu reducerea de toamnă Notino Reducerea de toamnă Notino vine la momentul potrivit. Anul acesta a...

Close