Viața care i s-a dat de Ellen Marie Wiseman recomandare lectură

22

Viața care i s-a dat de Ellen Marie Wiseman – un roman impecabil

Viața care i s-a dat de Ellen Marie Wiseman este una dintre cele mai tulburătoare cărți citite. Îți pune mintea în mișcare, dar și inima. Nu mai vrei să o citești pentru că ți se pare viața nedreaptă. Dar continui lectură. Dorești deznodământul, mai mult decât orice. Cartea atrage prin titlu și copertă. Autoarea este renumită că scrie frumos și poveștile ei sunt mereu minunate.

Frumoasa carte de vacanță poate fi comandată de pe Libmag. Și insist să o citiți cât mai repede. Vă va tulbura, dar vă va și încânta.

Viața care i s-a dat  de Ellen Marie Wiseman –

când viața te ia mereu prin surprindere

Lilly este doar o fetiță și tot universul ei se reduce la o cameră. O cameră care are la geamuri, gratii răsucite. Visează mereu la viața de afară. Nu își amintește să fi ieșit vreodată din casă. Cu ajutorul unui mic telescop, admiră pădurea și animalele. Așa trăiește ea. Închisă în camera ei, o parte de mansardă. Mama îi aduce doar mâncare și îi spune să-și citească rugăciunile zilnic. Tata mai oferă afecțiune și cadouri. Însă în limitele impuse de mama.

De ce tata nu face mai mult dacă spune că o iubește?

Din păcate, va trăi cu această întrebare toată viață. Și chiar dacă va afla răspunsul, tot nu o va mai ajuta. Ziua ei e singurul motiv de bucurie. Tata îi aduce cadouri. Într-un an, a primit o pisicuță. Singura care îi face viața mai suportabilă. Însă într-o seară, tata nu mai vine. Vine doar mama și o obligă să se îmbrace cu cea mai frumoasă rochiță. Motivul? O va duce la circ! Ah, de cât timp își dorea să meargă la circ.

Dar de unde această schimbare la mama?

Pe cât de mult își dorește să meargă la circ, pe atât de suspicioasă e Lilly. De ce tata nu e? Cum de mama o duce la circ atât de târziu? Dacă a decis să o ducă la circ, de ce mama nu e mai blândă? Suspiciunile ei nu sunt fără motiv. Mama o va vinde fără milă unui circ. De ce ar vrea circul o copilă? Pentru că este specială. Diferită de restul copiilor. Motivul pentru care mama  a decis să o închidă în pod. Ca nimeni să nu o vadă.

Viața care i s-a dat  de Ellen Marie Wiseman

Julia este fata rebelă, neînțeleasă de părinți

Deși provine dintr-o familie înstărită, Julia lucrează într-un local mizerabil. Locuiește într-o cameră închiriată cu iubitul. A luat decizia de a pleca de acasă, sătulă să fie învinovățită de moartea tatălui ei. Părinții nu au știut niciodată să-i ofere afecțiune. Oare de ce?

Într-o zi, la local, o caută un avocat. El vine cu testamentul părinților. Acum și mama e moartă, iar ea este singura moștenitoare. Se bucură că nu va mai duce lipsă de nimic. Dar e tristă că mama e moartă, ea nu știut și nu a simțit niciodată că ar fi avut o mamă.

Va învăța Julia să iubească ferma de cai moștenită de la părinți? Ce secrete va afla Julia după moartea părinților? Cum îi vor afecta viața aceste secrete? Și care este legătura Juliei cu Lilly? 

Va face față Lilly la circ? Ce număr va fi obligată să facă la circ și cum va evolua viața ei?

La aceste întrebări veți găsi răspunsurile doar citind cartea. Vă garantez că nu veți regreta și că va fi o lectură plăcută!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

22 Comments

  1. Chiar daca imi place sa cred ca sunt la curent cu toate aparitiile editurilor, aceasta mi-a scapat. Chiar vreau sa aflu mai multe despre viata lui Lilly. Deja am in biblioteca “Ce a lasat in urma ei”, de aceeasi autoare.

  2. Dream big little girl on

    Cat de interesanta pare aceasta carte! Chiar sunt curioasa ce s-a intamplat cu tatal de nu a mai venit

  3. Ce am citit aici, la tine, m-a făcut să-mi doresc tare mult să citesc cartea ”Viața care i s-a dat”.
    Mi se pare un subiect destul de ancorat în viața reală.

  4. Mereu găsesc cărți interesante la tine. Și eu îmi cumpăr foarte multe cărți de la editura Trei, pe aceasta încă nu am citit-o 🙂

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
idei de vacanță
Idei de vacanță în siguranță

Idei de vacanță pe timpul pandemiei Pandemia ne-a dat toate planurile peste cap. Însă omul este capabil să se adapteze...

Close