Bucură-te de sezonul rece cu vestimentația corectă de iarnă

Și zilele friguroase pot fi frumoase

Tindem să spunem că frigul ne împiedică să ne bucurăm de zilele de iarnă. Consider că și sezonul rece are farmecul lui. Poate dacă nu ți-ar mai fi frig, ai iubi mai mult acest anotimp, nu-i așa?

În copilărie, părinții ne îmbrăcau gros, iarna. Eram atât de înfofoliți încât abia ne mișcam. Și tot ne era frig. Așa că nu aceasta este soluția, ci calitatea hainelor pe care le îmbrăcăm. Aș fi zis că nu există așa ceva, dar chiar există. Iar de când am învățat să aleg vestimentația corectă de iarnă, și frigul pare mai prietenos.

Piese vestimentare potrivite pentru zilele de iarnă

Dacă ești o fire friguroasă, vei evita să ieși din casă când e frig. Însă nu poți să te ferești mereu de ieșiri. Uneori este absolut necesar, alteori poți pierde momente frumoase doar de teama de frig. Iată ce piese vestimentare e bine să porți.

Nu uita! E important să fie piese subțiri și fixe, nu prea multe și groase.

✩ Strat de bază de calitate

Este esențial ca piesele vestimentare care sunt în contact cu pielea să fie de calitate. Strat de bază înseamnă lenjerie de corp, maieu, indispensabili, șosete termice. Acestea sunt baza care conferă căldură corpului. De calitate înseamnă că sunt ușoare, subțiri, confortabile, și totuși mențin temperatura corpului.

✩ Bluză sau tricou cu mânecă lungăpantaloni cu talie înaltă și strat termic

Peste stratul de bază, ia un tricou sau o bluză cu mânecă lungă, fixă. Va fi incomod ca mâneca să migreze în sus sau să alunece înafară. Iar când e frig, e destul de neplăcut să trebuiască să te tot aranjezi.

Pantalonii ar fi bine să fie confortabili și călduroși. Cu talie înaltă pentru a nu lăsa frigul să pătrundă, dar și plusați, cu strat termic pentru ca frigul să nu deranjeze.

vestimentația corectă de iarnă

✩ Hanorac pufos și călduros

Iarna ți se va părea mai frumoasă după ce vei purta un hanorac fleece pufos și fin. Optează pentru un hanorac fleece cu glugă sau guler înalt. Recomandat ar fi să fie cu fermoar, mult mai practic și mai comod la îmbrăcat și dezbrăcat. Realizat din jerseu moale de fleece, va fi piesa ta vestimentară preferată.

✩ Geacă de calitate, special pentru iarnă

Geaca termică de calitate te va face să iubești zilele de iarnă pentru că frigul nu te va mai deranja. Fiecare strat de îmbrăcăminte este esențial să fie de calitate. Așa este și cu stratul final, o geacă impermebială, cu guler înalt și din bumbac pentru mai mult confort. Vestimentația corectă de iarnă implică o geacă termică, de calitate, cu glugă cu blană și pufoasă pe interior.

✩ Încălțăminte comodă, dar călduroasă

Vestimentația corectă de iarnă poate fi și chic. Alege bocanci de iarnă, pentru zăpadă, pentru plimbări lungi. Dar poți opta și pentru cizme îmblănite pentru un look trendy. Căptușeala ar fi bine să fie din lână, pentru a fi mai călduroase.

Talpa comodă, dar groasă, rezistentă și aderentă, iată un aspect la care trebuie să fii atent. Încălțămintea să fie comodă, dar călduroasă și să facă mersul pe zăpadă, gheață cât mai sigur.

✩ Accesoriile să nu lipsească

Căciulă plușată, fular pufos și mănuși călduroase, iată accesoriile necesare pentru vestimentația corectă de iarnă. Poți opta și pentru accesorii din blană naturală pentru un look aparte. Nu uita ochelarii de soare!

Tu cum te protejezi iarna de frig? Care sunt piesele vestimentare preferată în sezonul rece?

Foto

11 thoughts on “Bucură-te de sezonul rece cu vestimentația corectă de iarnă”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.