Văduva de safir de Dinah Jefferies recomandare lectură

16

Văduva de safir de Dinah Jefferies lectură de relaxare

Văduva de safir de Dinah Jefferies este o lectură lejeră, de relaxare. Ușor de parcurs, dar cu o poveste captivantă. Reușește să te țină în suspans pe tot parcursul cărții. Dinah Jefferies mai are două cărți minunate, Soția plantatorului de ceai și Fiica negustorului de mătase. Amândouă sunt lecturi de excepție, însă în Văduva de safir, autoarea redă minunat atmosfera și aromele.

Toate cele trei cărți pot fi comandate de pe Libris. Se găsesc în categoria Beletristică, Literatură universală și vă recomand să le achiziționați pe toate trei. Nu veți regreta.

Văduva de safir de Dinah Jefferies – bestseller plin de secrete

Louisa locuiește în Ceylon, alături de soțul ei Elliot. Ea provine dintr-o familie bună, iar soțul s-a simțit mereu complexat de acest detaliu. Elliot este un bărbat de afaceri plin de șarm, dar cu o pasiune pentru jocurile de noroc. Deși par cuplul ideal, frumoși și tineri, cu posibilități financiare deosebite, ceva lipsește. Un copil… Louisa a pierdut trei sarcini și în sufletul ei, nu a reușit să treacă peste drame. Și-ar dori mai multă înțelegere și atenție din partea soțului, dar înțelege că are îndatoriri pe care trebuie să le onoreze.

Secrete, multe secrete

Louisa este atentă la gesturile soțului. Deși unele par suspecte și nepotrivite, pune totul pe seama oboselii și al afacerilor. Mai târziu, și-ar fi dorit să acorde mai multă atenție. Însă lecția o învățăm doar după ce o pățim.

Urmează aniversarea căsniciei lor. Louisa este ocupată cu pregătirile. Însă Elliot o anunță că are alte planuri. Dar îi promite că va ajunge până începe petrecerea. Când întârzie tot mai mult, Louisa devine nervoasă și este dezamagită. Totul se năruie când sună clopoțelul care anunță vizita unui polițist.

Cum treci peste altă dramă și peste minciuni?

Suntem extrem de dezamăgiți atunci când cei dragi ne înșeală încrederea. Ne doare că i-am crezut în timp ce ei ne trădau. Și deși existau semne, am preferat să avem în continuare încredere în ei.

Drama nu este suficient de mare, mai apar și alte lucruri de neînțeles. Și cu cât cauți mai mult, cu atât alte nereguli ies la iveală.

Va fi Louisa suficient de puternică să treacă peste minciuni? Cine va fi alături de ea și ce lecții dure va învăța, chiar ajunsă la maturitate? Cum o va schimba această experiență? 

Iată câteva întrebări la care veți afla răspunsul citind cartea. Vă va tulbura lectura și vă va pune semne de întrebare despre onestitate și încredere. Vom învăța o lecție dură printr-o poveste cu aromă de scorțișoară! Instinctul nu ne trădează niciodată. Atunci când ceva par suspect, e bine să investigăm din timp!

Văduva de safir de Dinah Jefferies

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    De la Dinah Jeffereies am citit Sotia plantatorului de ceai si Inainte de ploi. Vaduva de safir este pe lista cu romane de citit, dar nu am ajuns inca la el.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
siguranță în trafic
Cum să te simți în siguranță în trafic în sezonul rece

Alege să fii în siguranță în trafic Toți trebuie să ne simțim în siguranță în trafic. Însă, de cele mai...

Close