V de Laura Nureldin recomandare lectură

8

V de Laura Nureldin – ficțiune de nota 10

Mi-am ales cartea, V de Laura Nureldin, știind că e vorba de o poveste cu vampiri. Dacă mi-ar fi spus cineva că voi citi astfel de cărți, aș fi zis că se înseală amarnic. Dar uite că în viață nu trebuie să spui ”niciodată”! Editura Herg Benet mi-a dat posibilitatea să-mi aleg câteva cărți.

La prima comandă, am ales Revertis de Laura Nureldin, dar eram reticentă. La a doua comandă, nici nu am ezitat să pun cartea V în coș. Da, e cu vampiri. Și e ficțiune, care mie nu îmi place. Dar Laura Nureldin scrie atât de frumos. Cărțile ei sunt minunate și sunt ca o gură de aer curat.

V de Laura Nureldin –

Ura e o povară prea grea ca s-o cari o veșnicie

Walker Drake este mare producător de muzică. Este renumit și foarte bogat, dar nefericit. În seara în care decide să-și deschidă sufletul în fața unei femei, totul se schimbă. Vareka este vampir și simte cât de nefericit e Drake. Decide să-l ajute cum știe mai bine. Îl transformă în vampir.

V de Laura Nureldin

Dar ce este un vampir?

Un vampir nu poate avea sentimente, nici emoții. Ești nemuritor, se hrănește cu sânge, dar nu ucide. Are posibilitatea de a te sili să uiți că l-ai văzut. Și cel mai important! Te poate transforma în vampir. La rândul lui, poate oferi acest dar și altora. Cât de fancy sună?

Viața lui Drake se schimbă radical. Se acomodează mai greu cu noul statut, dar începe să-i placă tot mai mult. Va avea la rândul lui o ucenică vampir, Venice. Așa cum el a fost ucenicul lui V. Adică, Vareka.

Vareka este vampir de foarte mulți timp. Ea a fost o fată orfană, dintr-o familie de țigani. Dragostea ei pentru Invictus a făcut-o să sacrifice totul pentru a deveni ca el. De învins. Nemuritoare! Însă nici pentru vampiri, viața nu e ușoară. Din prea multă dragoste, s-a ajuns la ură. Însă dragostea reunește sufletele!

Când viața simplă, se complică prea mult

Drake are o viață prea complicată după ce devine vampir. Reguli noi de reținut și de aplicat. Asigurarea hranei zilnice fără a ucide. Vareka îl supraveghează și o simte ca un ghimpe în coaste. Și apare Mia în peisaj cât să-i dea viața peste cap. Mia vânează vampiri pentru că ei i-au ucis mama și iubitul.

V de Laura Nureldin

Mia va descoperi că există și vampiri buni. Chiar va avea o surpriză de proporții în căutarea lui Drake. Drake se va obișnui încet, încet cu viața de vampir. Vareka își va reîntâlni marea dragoste, pierdută cu sute de ani în urmă. Dar toate acestea, cu ce preț?

Ați citit cărți cu vampiri, vă atrag? Recunosc, eu am citit doar Revertis și V de Laura Nureldin. Mi-au plăcut la nebunie și vi le recomand cu mare drag! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

8 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    Eu nu credeam ca ar putea fi pe placul meu o carte cu vampiri. Asta pana am pus mana pe Cartea pierduta a vrajitoarelor, carte care m-a si convins sa ma reapuc de citit dupa o pauza totala de cativa ani buni.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng recomandare carte

Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng - un stil diferit de poveste Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng mi-am dorit-o...

Close