Trenduri în achiziționarea unei mașini

15

Tendințe în schimbare pentru achiziționarea unei mașini

Ultimul an a reușit să ne schimbe toate gândurile și planurile. A fost anul care ne-a provocat la schimbări. Dar și anul care ne-a deschis noi orizonturi. Fiecare lucru rău vine însoțit și de unul bun. Schimbările au fost radicale și ne-au provocat să ne regândim viața. Un bun exemplu ar fi concediile în străinătate.

Lipsa vacanțelor peste graniță, nu ne-au oprit să ne dorim o evadare. Însă această evadare a fost gândită altfel. Mai mult în natură și mai departe de zone aglomerate. Iubitorii de natură și aventură au pornit în explorarea zonelor frumoase ale țării. Pentru trasee mai dificile, mulți au optat pentru un Mitsubishi Pajero și au constatat că a fost o bună alegere.

Noi trenduri în achiziționarea unei mașini

Timpul liber avut la dispoziție, ne-a permis să ne informăm mai mult. Achiziționarea unei mașini este o decizie care trebuie bine analizată. Dincolo de design, brand și buget, vorbim în aceste momente de utilitatea ei.

  • mașina electrică

Perioadele de locked down total, ne-au arătat cât de mult avea nevoie Planeta de o pauză. Uzinele, fabricile, traficul s-au oprit în mare măsură și natura ne-a arătat că era necesar. Mulți au ajuns să conștientizeze acest lucru. Au optat pentru o variantă de mașină electrică. Cei care și-au dorit mai mult spațiu și confort au ales un suv electric. Ei contribuie astfel la reducerea poluării aerului, dar și beneficiază de o călătorie mai silențioasă și mai ieftină.

  • mașina de dimensiuni reduse

Pentru că se lucrează de acasă și școala e online, mulți au considerat potrivită o mașină mai mică. Ușor de condus, ușor de parcat, lejer de traversat un oraș aglomerat. Consumă puțin, deci încă un avantaj de luat în calcul. Chiar și mare parte din cumpărături se comandă online, deci nu mai e necesar un portbagaj generos.

  • mașina mai nouă

Investiția într-o mașină de generație mai nouă, va ridica mereu semne de întrebare. Unii consideră mașina doar modul de a ajunge din punctul A în punctul B. Mai important consider eu, e să ajungi în siguranță și să te simți confortabil. Prețurile au mai scăzut ușor la mașinile puțin rulate. Din păcate, unii trebuie să renunțe la ele pentru că nu și le mai permit sau nu mai sunt potrivite nevoilor lor.

O mașină mai nouă înseamnă mai puține cheltuieli în viitorul apropiat și fără vicii ascunse. Înseamnă confort, siguranță datorită noilor tehnologii implementate pe mașină. Poate fi oricând o sursă de venit, vezi livrare de produse sau transport persoane autorizat. Iar la nevoie, poate fi vândută la un preț mult mai bun.

Trendurile se schimbă chiar și când e vorba de achiziționarea unei mașini. Informează-te bine înainte, cere sfatul unui specialist. Alege ce crezi că e mai potrivit pentru tine și nevoile tale, dar alege și în funcție de ce îți place! 

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. O masina mica mi-as dori si eu pentru mine la un moment dat. Si de preferat una cat mai economica, dar si prietenoasa cu mediul. Dar pana atunci impartim o masina eu si sotul meu. Cat nu ne lasa, nu o lasam nici noi pe ea. 😛

  2. Soțul meu își dorește mult o mașină electrică, dar cel mai probabil va opta pentru una hibridă, deoarece în prezent țara noastră nu deține așa multe prize de încărcare…

  3. cristina dragomir on

    Eu as opta pentru o masina noua, chiar daca nu de ultima generatie. Pentru mine este importanta garantia faptului ca masina nu are defecte ascunse in care sa trebuiasca sa investesc bani la greu.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
ghirlande luminoase
Ghirlande luminoase pentru o curte de poveste

Ghirlande luminoase pentru curtea mea Mi-am dorit mereu o casă și o curte mare. Visul s-a îndeplinit și de ceva...

Close