Trandafirul nopții de Lucinda Riley recomandare carte

24

Trandafirul nopții de Lucinda Riley – poveste din India Britanică

Trandafirul nopții de Lucinda Riley este o carte captivantă. O poveste plină de secrete, care ies ușor la iveală. Aflăm detalii din viața indienilor din perioada ocupației britanice. Autoarea reușește să ne capteze atenția cu fiecare rând. O poveste a patru generații, secrete bine păstrate, dar în final, se doresc descoperite.

Minunata carte poate fi comandată de pe site-ul Cartepedia. Vă recomand toate cărțile autoarei. Vă asigur că veți avea lectură plăcută, captivantă, dar și relaxantă.

Trandafirul nopții de Lucinda Riley – istorie, dragoste, secrete

Secretele ne îngreunează inima. Unele pot fi dezvăluite la momentul potrivit, altele le ducem cu noi, pe viață. Dar secretele noastre pot face lumină în viețile celor apropiați nouă.

Anahita provine dintr-o familie nobilă, dar săracă. Moartea tatălui lasă familia fără speranța unui viitor bun. Și-a dorit pentru fiica sa, educație, posibilitatea de a studia. Iar astrele s-au aliniat pentru binele ei. Anni are norocul de a se împrieteni cu Indira. O prințesă cam răsfățată, dintr-o familie bună și foarte bogată. Cele două devin prietene foarte bune. Aceasta este șansa Anahitei în viață. Rămasă orfană, la doar 11 ani, viitorul ei capătă alt sens.

Șansa la educație, la viitor

Moartea mamei o îndurerează nespus. Astfel mama prietenei sale devine protectoarea ei. Este trimisă la școală în Anglia alături de prietena ei. Cunoaște oameni importanți, are acces la educație și o viață civilizată. Va cunoaște și marea dragoste, chiar dacă pe timp de război. Lumile lor sunt diferite, cum îi va accepta societatea?

Ari Malik, nepotul Anahitei

Bunicii aleg un nepot preferat, care duce și bune, și grele. Ari este nepotul preferat și lui îi revine misiunea de a dezvălui misterul bunicii. După moartea sa, Anni îi lasă lui Ari foi îngălbenite de timp în care își spune povestea.

Cu o afacere de succes, Ari nu pune preț pe familie, viață, obligații. Își dorește doar să fie prosperă afacerea, să fie renumit. Când iubita îl părăsește fără explicații, are un șoc și conștientizează adevărata valoare a vieții. Citește povestea bunicii și este tot mai curios de firul vieții ei. Pornește în explorare în castelul în care ea a fost menajeră. Aici, se toarnă un film, unde actrița principală este o vedetă din America. Rebecca și Ari vor fi prinși în mirajul secretelor vieții Anahitei. Dinastia Astbury are multe să le dezvăluie. Dar e momentul, după 80 de ani, să se facă lumină.

Trandafirul nopții este o poveste minunată, te atașezi de personaje și aștepți cu nerăbdare deznodământul! O carte care nu trebuie să vă lipsească din bibliotecă! 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

24 Comments

  1. Ma incanta povestile indiene. Mai are si secrete. Am intrat pe link dar nu am gasit cartea. Imi poti spune ce pret are? Nu de alta, dar tocmai am cumparat un teanc de carti si nu vreau sa faca sotul infarct. Apoi ma trezesc ca voi manca pagini de roman de 3 ori pe zi.

  2. Cristina Dragomir on

    si Trandafirul Noptii l-am citit si mi-a placut la nebunie. Ador povestile astea care se prelungesc peste decenii si ajung sa fie complet aduse la lumina de urmasii celor care le-au trait. Cred ca suntem cam romantice noi, nu?

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cosmetice naturale Noah
Răsfață-ți părul cu cosmetice naturale Noah BioCart

Îngrijirea părului cu cosmetice naturale Noah BioCart oferă cosmetice naturale pentru îngrijirea părului, tenului, pielii. Sunt atrasă de brandurile noi...

Close