Top 10 organizatoare pentru casa ta

Totul pentru o casă mai organizată

Casa noastră devine un spațiu în care depozităm toate lucrurile necesare. Vrem, nu vrem, tindem să achiziționăm tot ce considerăm util, dar și ce ne place. Doar că e nevoie de spațiu pentru a le organiza. Cumva trebuie să evităm aglomerarea încăperilor. Ideal ar fi să găsim un loc pentru lucrurile care nu trebuie să fie mereu, la vedere.

O casă trebuie să fie ordonată și pentru aceasta e nevoie de organizatoare pentru casa ta. Altfel poate părea mult mai mică și înghesuită. Cu cât avem lucrurile ordonate, cu atât le vom găsi mai ușor. Iar fiind la locul lor, nu vom uita de ele și le vom folosi mai des.

Top 10 organizatoare pentru casa ta

Suntem norocoși că avem la îndemână o mulțime de organizatoare. Bunicile noastre țineau lucrurile în cutii vechi metalice sau din carton. Noi avem o mulțime de ajutoare pentru a avea casa în ordine. Să ne folosim de ele.

*Cutii de depozitare pliabile

Pe principiul, poate ai nevoie de ele, sau poate nu. Avem nevoie de organizatoare pentru a depozita temporar anumite lucruri. Cutiile de depozitare pliabile sunt cea mai bună soluție. Utile când e nevoie de ele, fiind ușor de pliat și depozitat când nu e nevoie de ele.

*Organizator bine compartimentat pentru spațiul de sub pat

Trebuie să-și folosești imaginația pentru a vedea unde există spațiu liber, dar nefolosit. Un astfel de loc este spațiul de sub pat sau canapea. Puneți un organizator spațios, dar bine compartimentat sub pat. Depozitați lucruri pe care le folosiți mai rar sau doar sezonier, cum ar decorațiunile sau hainele de iarnă, schi.

*Recipiente pentru depozitarea alimentelor

Cu toții ne ducem pachet cu mâncare la job sau la școală, chiar și în excursii sau la picnic. Ele pot ocupa exagerat de mult spațiu, dacă nu pot fi depozitate una în alta. Se recomandă să achiziționați seturi de depozitare din plastic. Vor ocupa mai puțin spațiu, iar tu vei avea recipientele atât de necesare.

*Obiecte de decor cu spațiu de depozitare

Avem în casă o mulțime de obiecte de decor cu funcționalitate sau nu. Ideal ar fi să aibă mici spații de depozitare pentru a nu irosi spațiul. Astfel, există lămpi de podea care au mini-rafturi pe interior. Poți depozita acolo cărți, lumânări, jucării.

*Mobilier cu spațiu de depozitare în interior

Există fotolii cu bază plină până în podea sau băncuțe pentru hol. Spațiul din interior poate fi folosit pentru a depozita jocuri și jucării, pături, perne, sau chiar pantofi. Băncuțele de hol sunt prevăzute cu spațiu pentru a depozita pantofii pe două rânduri. Alege cu atenție micul mobilier necesar în casă, dacă se poate cu multiple funcții.

*Organizator cu sertare

Dacă ai piese mici sau multe de ținut în ordine, un astfel de organizator cu sertare mai mici sau mai mari, este extrem de util. În garaj, pentru bărbați, în casă pentru copii, cu siguranță, te ajută să menții ordinea, dar și să găsești lucrurile la locul lor.

*Organizatoare pentru sertare bucătărie

În bucătărie, avem o mulțime de sertare în care ascundem toate ustensilele necesare. De cele mai multe ori, doar le aruncăm în sertar. Iar când avem nevoie de ele, trebuie să scotocim prin tot sertarul. Prin urmare, vă recomand să folosiți organizatoare pentru sertarele de bucătărie. Vom aveam tacâmurile în ordine și le vom putea lua mai ușor. Toate ustensilele necesare la gătit, vor fi în ordine și la vedere. Vom evita micile accidente cu tăieturi și înțepături în timp ce căutăm ce avem nevoie în sertar.

*Organizatoare pentru sertare dressing

Dressing-ul conține parte cu sertare pentru lenjerie, șosete, costume de baie, diverse. Toate acestea sunte pe sezoane. Pentru a menține o ordine în sertare, vă recomand organizatoarele de la IKEA. Arată ca niște mici gărdulețe care pot fi tăiate după dimensiunile sertarului și după nevoile fiecăruia.

*Umerașe cu destinații diferite

Există umerașe pentru haine, dar optați pentru cele care au și bara pentru pantaloni. Vă ajută să economiți spațiu în dressing. Folosiți și umerașele speciale pentru eșarfe și curele. Vă vor fi de mare ajutor în organizare, dar și în economisirea de spațiu.

*Suport pentru diverse scule și ustensile

Pe un perete mai retras, într-un dulap sau colț, montează un suport. Va fi potrivit pentru mop, mătură, cârpele de praf, lingura de pantofi. Un astfel de suport este necesar și în garaj, sau afară în curte. Poate fi un sprijin de nădejde pentru ustensilele folosite în curte, grădină.

Casa ta poate fi mult mai ordonată și cu minim de efort dacă e bine organizată. Având fiecare lucru un loc al lui, va fi mai ușor de depozitat, dar și de găsit la nevoie.

Tu ce fel de organizatoare pentru casa ta ai descoperit ca fiind cele mai utile? Cât spațiu de depozitare ai la dispoziție? Îți este suficient?

Foto

9 thoughts on “Top 10 organizatoare pentru casa ta”

  1. Sunt cam renumită pentru organizare, era să spun că sunt spaima. 🙂
    Organizatoarele sunt foarte utile și le folosesc pe toate. Aș mai avea nevoie de unele pentru dressing (am o idee nouă) și trebuie să le caut pe cele mai potrivite.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cum să fii mai fericit
Cum să fii mai fericit?

Să fii mai fericit - marea provocare Ne dorim să fim fericiți. Le dorim celor dragi ”numai fericire”. Fericirea, pare...

Close