The Original Triominos de Luxe – cea mai fascinantă variantă a jocului Domino

17

Triominos de Luxe – atenție și logică

Eu sunt fan jocuri de societate. De fiecare dată, când găsesc un joc nou, trebuie să-l încerc. Triominos de Luxe mi-a atras atenția datorită cutiei. Are un format triunghiular, exact ca și piesele de joc. Nu știam cum se joacă. Dar imaginea de pe cutie, promitea multe.

Jocurile de societate ne ajută să ne relaxăm. Este modul ideal de deconectare, dar și de socializare. Invităm prieteni în vizită. Cel mai plăcut mod de a petrece timp împreună, e jucându-ne. Ne ajută să ne cunoaștem mai bine. Observăm modul de gândire al fiecăruia. Știm la alte jocuri, mai ales cele pe echipe, pe cine să luăm în echipa noastră.

Triominos de Luxe – joacă de plăcere

Triominos este un joc de logică și de răbdare. Nu e foarte competitiv, dar te provoacă să fii foarte atent. Mie mi-a captat atenția de la primul joc. Se poate juca și pe puncte, mai ales dacă sunt mulți jucători.

Cum se joacă?

Jocul are tăblițe și piese triunghiulare cu cifre pe fiecare latură. În funcție de numărul de jucători, se impărt 7 sau 9 piese. Restul pieselor reprezintă rezerva. Unul dintre jucători pune o piesă jos. Următorul jucător trebuie să adauge o piesă care are o latură identică. Jucătorul își notează suma laturilor identice. Pare atât de simplu, nu?

The Original Triominos de Luxe

Prima dată, ne dorim să găsim o latură comună cu piesele deținute. Apoi ne dăm seama că trebuie să căutăm laturile mai valoroase pentru a acumula puncte.

Dacă reușiți să formați un hexagon dublu sau triplu, veți acumula mai multe puncte. Trebuie doar atenție și potrivire de piese. Răbdare, atenție și puțin noroc.

Triominos de Luxe – cea mai fascinantă variantă a jocului Domino

Dacă sunteți fan joc Domino, trebuie să încercați și Triominos de Luxe. Vă va fascina de la primul joc. Veți gândi strategii de a acumula puncte. Și cu puțin noroc, veți și câștiga partida. Trebuie să doar să jucați de multe ori, pentru a înțelege bine jocul. Dar și pentru a învăța cum puteți acumula mai multe puncte.

The Original Triominos de Luxe

Jocurile de societate sunt ideale și pentru famiile cu copii. Dar și pentru cei care au o gașcă mare de prieteni. Mai ales, pentru cei  care doresc să se deconecteze și să se relaxeze prin jocuri interesante.

Aceste jocuri de societate sunt cadouri ideale pentru cei dragi! Le veți deschide apetitul pentru joacă, dar și distracție!

Care sunt jocurile voastre preferate de societate? Ați încercat The Original Triominos de Luxe? V-ar plăcea să jucați acest joc împreună cu prietenii?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

17 Comments

  1. Mie imi aminteste de rummy, unul dintre jocurile mele preferate, inca din copilarie. Acum ma joc cu Dragos jocuri de societate din colectia Disney, care seamana cu Nu te supara frate, pe care il jucam noi cand eram copii, Pantomime si carti.

  2. N-am mai jucat de vreo doi ani jocuri de societate. Acum ne adunam cu prietenii mai mult la un film, un meci, o degustare de vinuri, dar stafeta a preluat-o fata mea si la noi acas se aduna cu colegii si joaca diverse jocuri.

  3. Imi plac jocurile de societate si ma bucur sa vad tentinta asta de a le moderniza si a le da o fata conform cu preferintele actuale. Chiar e interesant acest domino.

  4. Mama, ce fain pare jocul asta. Nici Domino nu stiu daca am prea jucat la viata mea, dar asta chiar pare competitiv. Si tablitele seamana cu cele de la remy. Sper sa am vreodata ocazia sa il joc.

  5. Triominos asta e greu de jucat daca e vorba ca am nevoie de matematica. Nu se poate juca si in perechi? Ca eu am noroc la piese, in general, si mi-as lua pe cineva care inca mai stie sa calculeze rapid in minte cat fac 3 plus 5 plus 8 😀

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comuniune de Ann Patchett
Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

Comuniune de Ann Patchett - bestseller Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe...

Close