Cum ne face tehnologia viața mai ușoară?

16

Tehnologia ne face viața mai frumoasă!

Tehnologia ne ajută să avem timp liber. Ea vine în întâmpinarea nevoilor noastre. Nu încetez să mă minunez de câte putem face acum, mai ușor. De când mă știu, am fost fascinată de tehnologie. Mașini automate de spălat , diverși roboți de bucătărie, telefoane inteligente – toate rămân o enigmă pentru mine. Dar mă bucur că există!

Cum ne ajută tehnologia?

Avem mai mult timp liber!

Spălatul vaselor și al hainelor ne ia destul de mult timp. Timp și energie pe care le putem folosi pentru altă activitate.

Am considerat mereu spălatul vaselor o mare pierdere de timp. Uneori îmi era groază să gătesc știind, la final, câte am de spălat. De când cu mașina de spălat vase, gătitul e o plăcere. Mă bucur când avem musafiri. Nu mă mai stresează gândul la câte pahare am de spălat după ce pleacă.

Îmi amintesc cum mama și bunica spălau haine în vană. Nu o să uit cum le arătau mâinile după o tură de spălat lenjeria de pat. Mă bucur că există mașini de spălat rufe. Cred că este un real ajutor în toate casele.

tehnologia masini rufe vase

Gătitul devine o plăcere!

Gătitul e mult mai plăcut când ai în bucătărie un prieten de nădejde ca acesta. Dacă înainte o friptură se făcea în câteva ore, noua tehnologie ne ajută să avem friptura perfectă chiar și într-o oră. Gospodinele începătoare gătesc cu curaj când cuptorul le ajută. Tehnologia ne ajută să stabilim programul ideal de coacere/gătire.

tehnologia aragaz

Scurtarea timpului de acționare!

Mașina de uscat haine – cea mai mare invenție! Nu știu cum am trăit fără ea. Știu că mi-am dorit mereu o astfel de invenție. Tehnologia te ajută să ai haine uscate în timp scurt. Nu mai depinzi de vreme. Ai haine uscate și dezinfectate în 2 ore. Am considerat o pierdere de vreme întinsul hainelor pe uscător. Acum doar le scot din mașina de spălat. Le încredințez mașinii de uscat. În 2 ore, am haine uscate, gata de pus în dulap sau valiză.

Roboți de bucătărie și mixere!

Mare gospodină, mi-am dorit întotdeauna ca tehnologia să facă partea grea în locul meu. Frământatul, bătutul spumei, mixarea cremelor – nu mai sunt o corvoadă pentru mine. Prepararea unei prăjituri se face cu minim de efort. Nici nu vreau să mă gândesc ce mușchi făcea mama când noi ne doream spumă de căpșuni.

tehnologia mixer

Timpul este important pentru noi.

Nu ne permitem să pierd timp prețios cu treburile casnice. Atâta timp cât tehnologia ne poate ajuta, să profităm de ea. Consider că mașina de spălat rufe, mașina de spălat vase, aspiratorul și robotul de bucătărie nu trebuie să lipsească din nicio casă!

tehnologia viata usoara

Voi cum vă împăcați cu tehnologia? Care sunt electrocasnicele care vă fac viața mai ușoară?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

 1. eu nu stiu cum am trait pana la 26 de ani fara masina de spalat cu uscator! o minune. o minune!!! si minim un aragaz cu cuptor pe gaz, un robot de bucatarie, si deja am tot ce-mi trebuie

 2. Masina de spalat mi se pare mana cereasca. Acum ceva timp am bagat ceva mai multe rufe decat trebuia dar nu mi-am dat seama si o cam bagasem pe maneca fiindca nu mai termina programul, ramasese la 1 minut . Bine ca nu a fost ceva, am inchis-o , am scos hainele ( de fapt o cuvertura si un cearsaf de la pilota in care intrase cuvertura si se umflase ca un balon :)))

 3. Aluculesei Brindusa on

  este minunat ca ne putem bucura de tehnologie in toate domeniile si ca avem mai mult timp pentru noi!

 4. usoara-usoara…si dependenta 🙂
  imi place sa folosesc telefonul meu care ma ajuta in orice moment, masina de spalat rufe in mod deosebit si storcatorul de fructe!

 5. Cea mai tare inventie mi se pare masina de spalat vase. Este ideala pentru familiile in care se gaseste mult. Si cata economie se face la apa cu ea, nici nu as fi crezut!

 6. Ce e drept, nu am inca o masina de spalat vase. Sincera sa fiu, nu-i vad utilitatea. Dar, cred ca asa gandeau femeile si despre o inventie precum masina de spalat acum multi, multi ani.

 7. Eu intotdeauna mi-am dorit o masina de spalat vase, din pacate, cum bucatariile apartamentelor sunt destul de mici, nu prea mai ai loc si de ea.
  Si de aici suferinta mea.

 8. Toate-s utile. Masina de spalat, plita, cuptorul, robotul e indispensabil pt cine isi taie degetele cu cutitul , adica eu :)) de frigider nu mai zic. iar la electrocasnice eu pun si telefonul pe lista :)) ca ma ajuta sa gatesc, cand nus tiu ceva, imediat caut pe net si gasesc.

 9. Imi oare rau ca nu am si eu o bucatarie mai mare sa-mi pot pune si eu o masina de spalat vase. Este foarte buna si practica, cu atat mai mult in momentul in care ai copii

 10. Albu Steluta Georgiana on

  Sincer aparatele electrocasnice ne fac viata mai usoara , pentru ca timpul oricum pare ca s-a comprimat si nu pot spune ca am timp pentru altceva.

 11. Eu mereu am zis-o: nu stiu cum au trait mamele si bunicile noastre spaland la mana sau calcand cu fierul ala de calcat vechi, de o tona, sau si mai bine cu ala care functioneaza pe carbuni. Cum traiau oamenii fara telefoane? Oare nu faceau atacuri de panica? Cum transpirau ca sa scoata un piure cremos. Traiasca tehnologia! E drept ca nu e 100% buna ca ne-a facut ahtiati dupa bani si puturosi, dar … asta e viata.

 12. E plina casa de electrocasnice, atat mici cat si mari, iar fara ele as fi pierduta. Tin minte cum venea mama de la serviciu si apoi trecea la bucatarie unde macar o jumatate de ora taia si curata legume. Astazi un robot de bucatarie face aceeasi treaba in maxim 5 minute.

Leave A Reply

Read previous post:
agenție de traduceri
6 motive pentru a apela la o agenție de traduceri

Multiple beneficii pentru companie - colaborarea cu o agenție de traduceri O agenție de traduceri este o firmă specializată în...

Close