Alege corect rochia de tip tea length dress Dresslily

16

Descoperă și tu rochia de tip tea length dress Dresslily

Adorăm rochiile și le purtăm cât de des putem. Le alegem în funcție de culoare, eveniment și siluetă. Însă le cunoaștem denumirile? Mie îmi place un anumit tip de rochie. Niciodată nu m-am gândit ce denumire poate avea. Ei bine, azi am aflat. Se numește tea lenght dress Dresslily.

Ce vă spune această denumire? Poate că e potrivită pentru ora ceaiului. Poate de aici denumirea. Ceaiul se servește după masă. Asta implică o rochie comodă, elegantă, de lungime midi. Aceste rochii le purtau femeile prin anii ‘40-‘50. Mă bucur că azi am mai aflat un lucru nou. O denumire de rochie care e pe placul meu.

tea length dress Dresslily

 

Ce presupune rochia tea length dress DRESSLILY?

Termenul de tea length dress nu sugerează o anumită lungime. Însă stilul acestui tip de rochie este aparte. O astfel de rochie prevede un tiv mai lat și ”țeapăn”. Tivul trebuie să fie la jumătatea distanței dintre genunchi și gleznă. Este mai lungă decât o rochie de zi. Ea poate fi cu sau fără mâneci, cu decolteu sau la baza gâtului. Principala diferențiere e dată de lungimea tivului.

Trebuie să aveți în vedere că o astfel de rochie nu avantajează persoanele scunde. Ele tind să te facă mai scundă. Așa că dacă ești înaltă, iar partenerul este mai scund, poți opta pentru tea length dress.

Ideală pentru orice moment al zilei

Chiar dacă e mai lungă decât o rochie de zi, poate fi purtată cu ușurință în orice moment al zilei. Eu aș opta pentru o rochie colorată peste zi. Însă pentru seară, aș alege o rochie într-o singură culoare, de preferință cât mai deschisă.

tea length dress Dresslily

Veți întâlni acest tip de rochie chiar și la mare. Ele sunt vaporoase, lejere, ideale pentru zilele fierbinți de vară. Pot fi asortate cu teniși, sandale, puteți adăuga și accesorii colorate.

Ce părere aveți de tea length dress?

Dacă încă nu v-ați format o părere, puteți vedea mai multe modele cu un click pe view more. Sunt sigură că veți găsi aici cel puțin o rochie pe placul vostru. Poate reprezenta cadoul ideal pentru o prietenă înaltă. Cu siguranță, lungimea rochiei va fi potrivită.

tea length dress Dresslily

Tu ai purta tea length dress Dresslily? Ai prefera varianta de seară pentru ocazii sau varianta comodă, de zi? Ai o culoare care ți se pare mai potrivită pentru acest tip de rochie?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

16 Comments

  1. violeta balaban on

    As purta o astfel de rochita si chiar si una din cele prezentate de tine, dar nu stiu daca ma va avantaja.

  2. Cristina Dragomir on

    Mie imi plac rochiile de genul asta doar sa le admir in poze sau pe alte femei. Pe mine nu ma avantajeaza lungima si nici croiaiala. Ca modele, sunt foarte frumoase, dar am invatat sa aleg ce imi vine mie bine, nu ce imi fura ochii.

  3. imi place la nebunie genul asta de rochie, nu stiam ca se numeste asa. desi sunt inalta, mereu am evitat sa port rochii intre genunchi si glezna, parca tot am impresia ca “taie” piciorul

  4. Ce rochițe frumiase au la Dresslily!!! 😍😍😍 Îmi place mult cum arată rochiile tip tea dress length. Nu știam că poartă această denumire. Trebuie să îmi iau și eu ceva de acest tip pentru vară.

  5. IMi plac foarte mult rochiile midi, iar croiala pune in valoare orice silueta. In plus, toate femeile pot arata extraordinar de elegante si cochete cu ele.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Încearcă produse cosmetice Guerlain de pe Notino

Produse cosmetice Guerlain - pentru o altă experiență Am început să folosesc produse cosmetice Guerlain, în urmă cu 4 ani....

Close